Újdonságok

Ezért kapunk itt naponta olyan kérdéseket,hogy mit ajánlotok,melyiket válasszam…! Egy példával élnék:
Van 2 fagyizó ahol két gombóc fagyit kell választanod. Az egyikben 8 íz van a másikban 32. Hol fogsz többet agyalni,hogy melyik legyen a két íz?

4 kedvelés

“És ne felejtsd ki a pisztáciát!”
:grimacing: :grin:

6 kedvelés

Kérted ? :rofl:

3 kedvelés

Mi lenne a javaslatod ennek a problémának a megoldására?

1 kedvelés

Talán kevesebb szemét és több minőségi cucc gyártása. Itt nem feltétlen a podokra célzok hanem az eldobhatósokra,de nem hinném,hogy ezek a villogó kijelzős műanyagok kibírnák az 5-10 évet.

3 kedvelés

Leírásban, a csomag tartalomnál írnia kell ha van-e benne pin bf.

3 kedvelés

Sajna boro rba tank nincs a csomagban (csak pod rba)…az még dob az áron ha amúgy nincs otthon egyéb gyártótól. Amúgy ígéretes kihívója lehetne a b80-nak.

5 kedvelés

Ha már Boro tank. Dovpo x Across Hazard. Boro Bridge kompatibilis RTA.

2 kedvelés

Ez nem újdonság. @Janos_Groszeibl már meg is unta, olyan régóta van neki. :rofl:

4 kedvelés

De elég sok oldaló .

4 kedvelés

Akkor az az újdonság, hogy újra lehet rendelni. :rofl:

4 kedvelés

Én ezt választottam..

13 kedvelés

Stubby mellé én is beszerzek egyet mini nyullal.:grinning_face_with_smiling_eyes:

5 kedvelés

Nagyon helyes.
Én is veszek hozzá Mini-t. :hugs:

5 kedvelés

Befutott healthcabinra is a Luxe XR Max 2

4 kedvelés

Egyébként a Pulse 3 jó kis cucc, és tényleg merőben más az RDA-s squonk-olás.
Hidd el érzed ha száraz a vatta, és kell a liquid rá, kevesebb ízt és gőzt kapsz, nem lesz egyből dry hit.
Hogy mennyit kell pumpálni, arra meg majd ráérzel, a többletet amúgy szépen visszaszívja a palack.
Nekem csak egy bajom volt vele, kevés volt az 1x18650 akksi.

7 kedvelés

Azért fér el benne a 21700 .. azzal pl engem 40 watton tökéletes kiszolgál :heart:

4 kedvelés

Ja bocsi, tényleg. Szóval az 1x21700-at keveseltem :slight_smile:

5 kedvelés

Szervusz @redglobe !

MTL-re viszont kiváló választás. Egy akku két lekvár feltöltést simán elbír… :wink:

7 kedvelés

Egy kis infó.

6 kedvelés