Pod olyan mint egy fast fashion poló. Jövőre már sose veszed fel.
Hosszú élet titka a …
Ha 5-töt szeretsz, az barátok között is már 15!!
Vagy én vagyok elfogult az eszközeim iránt vagy csak egyszerűen nem elégít ki egy vagy több pod.
Vettem párat,de egyszerűen nem adja azt amit az rtaim.
Vagy nem akadtam még egy olyanra amire felállna a…
Azt mondod ?
Az akksi megy tönkre gondolom !?
csodálkozom is, hogy meztelen csaj formájú pod még nincs
2 podom volt!! Bőven elég is volt!! Nekem is az rta az igazi!!
Főleg igen … De sok egyébb baj is lehet … Elektronika is , de akár mechanikus is pl a pod fej árokban nekem volt ami hiába volt mágneses akkor is ki kapott stb … És igen pods-oknak én is kb 1 évet adtam … A legjobb esetben
Amennyit ma elmostam elég lenne egy shopnak készletnek
Mert az már nem Pisziiii … Az már bőven kimeríti a nőinem tárgyiasitását …
Te régebben űződ az ipart, de már én sem tudom mi van a polc alján, nem te!!
2 évig én is csak RTA-ztam. Jó is volt, semmi gondom nem akadt ( vagyis de … az elején a vattázással … de itt a Vaperinán segítettek … jah, ezért is léptem ide be). Csak aztán kellett már valami újdonság. Hát így váltottam pod(ok)ra.
Ez szerintem visszalépés az rta-tól vagy csupán kényelmi szempont,de ahogy Zsolt írta ha megtalálod a helyes beállítást hozzá örökös mint a nyomorúság feltéve ha nem akarsz kipróbálni másikat ahogy én tettem.
Hát igen, RTA-ban is vannak különbségek.
Nekem 2 Dead Rabbit M RTA Tankom volt … szóval egyszerű dolgom volt.
Lehet, hogy csak kényelemre vágytam, vágyok. Anyagilag sokkal drágább a podozás … tudom.
Más : Ahova én topicba beírok, azt mindig szétOFF-oljuk ?
Egyszer s@ggbe leszünk billentve tuti.
Lehet de a"magot" már ismerik Kingáék,mi mindenhol tudunk csevegni bármelyik topikban
Itt is üdvözlöm őket és bocsika
Rosszak vagyunk!! Mindig elkalandozunk!!
Azért én is ludas vagyok.
Történt itt valami szokatlan ?
Bevallom uraim . Én nekem van három modom . Dovpo riva dna , ipv8 yihi , meg valahol dióért cserélt cső mod . Kb 12 mod ment el mind a kínai kézműves ipar remekei voltak mega csőmodok 7-8 db .
Tankok ami van még 2 törpe , wotofo profile rdta , brünhilde 103 Spec dl , steam crave pulse v3 .
Nem féltem őket ezért nem is sérülnek .
Tudod, van az a mod, az a godhammer, az a 400wattos… azzal pont meccselne…