Mik lapulnak te nálad
Van itt még talán h.lott orosz katona is a szekrényben én is csak nézek kifelé a fejemből miket meg nem vettem anno
@tibor_balogh @Zolika Kíváncsi lennék, hogy nektek hány vape készüléketek van ?
Vagy csak én vagyok olyan h@lye, hogy van 3 és már agyalok negyediken ?
Ez elvárás ebben a hobbiban Hey, talán én vagyok itt a legkevésbé gyűjtő, de még így is több hardverem van
Pár éve még volt hogy annyi volt csak
Most olyan huszon…van itt a polcomon,a többit nem számolom a szekrényben
Elfelejtettem írni hogy szinte mindegyiket én bontottam elsőnek ki a dobozából
Nekem nincs sok ..itteni viszlatokat nézve
9 szett van … Még számtalan maradék pod 1-2 porlasztóval … Tarcsinak … És sajnos van még tervben 1 … Igaz mindig 1
@Zolika már exelben sem találja a lista véget
Úrihuncuttság az exizé
De fejben megvan mindegyik hogy hol van a helye a táplálékláncban
Hozzá teszem tavaly augusztusban még csak 1 Pod-om volt … Hol van már a tavalyi hó
exponenciálisan növekszik többeknél a géppark
De minek ennyi ?
Miért nem elég 2 ?
Ezt magamtól is kérdezem.
2 reális, lenne egy tartalékban … de több minek ?
És ráadásul úgy hogy nem veszek már semmit legalábbis tervben nincs most
Erre mindíg az volt a válaszom…
A többiek már tudják.
Ha kérdezik,VAN
Majd, ha elhagyod a húszat, akkor is ezen gondolkozol!!
Esetemben azért mert megtaláltam a tutit és betáraztam…a van-tól meg nem kell félni ha jó
Én csak újat veszek műszaki cikkekből.
Telefonom pl. már megszámlálhatatlan volt, de mindegyiket újan vettem.
Azt hiszem 2 éve vapelek. 2 modom volt a kezdetektől ezidáig. Azokat eladtam, hirtelen vettem 3 podot.
Szerintem is teljesen elég a kettő szett.
De 6 év alatt megszámlálhatatlan sok kommentet olvastam arról, hogy tönkrement a kedvenc tankom menete, mod megadta magát, eltört a palást és sorolhatnám még a fájdalmakat. Mások hibájából tanulva amit szeretek abból vettem minimum 2db tartalékot. De mindig jó ha van B terv ezért a tartalék tartalékát is fontos beszerezni.
Amúgy meg ezek a kínai pod-ok jó ha 1 évet kihúznak…szóval 2-3 nem túl sok belőlük. Más lenne a szitu ha prémiumról beszélnénk…abból 2-3db bőven kiszolgál 10évig.
Meddig fogok élni ?