Nincs is azzal semmi baj… max előre viszed egy órát minden hétfőn, és vasárnapra a pontos időt mutatja…
Az sem most volt , mikor a láva a fénykorát élte, na de akkor nemigen volt más…
A test fém volt, de az eleje hitvány műanyag. 3 hónaposan már ragasztgattam, mert elmállott az elejénen az 510 aljzat(nak csúfolt valami). Megjelenéskor szereztem pedig hogy húha Pro Vari drága volt…
Én már akkor is a tartósságra mentem, csakis mecha volt, jó sokáig, nem is volt velük baj…
Nem voltam vérkomoly vaper, 3 évig bénáskodtam vele. nagyon rég volt.
Mechám még sose volt… ezek szerint le lennék maradva?
Nem hiszem, csak ezek egyenlőre megfelelnek szvsz.
Le. Én zseblámpából is csináltam. Csak nem tetszett, hogy ahogy merül, úgy gyengül. Stb…
Pont amikor kellene egy emberes “slukk”…
Szervusz Robi !
Nem mondanám , hogy le vagy maradva, akkor azok az idők voltak, mecha squonk, meg mecha doboz modok, még ma is van belőlük elég szép számmal a készletemben, ha minden kötél szakad, akkor ezekkel még 3000-ben is gőzölök…
Mechánál számolni kell mikor tekersz, másképp robban…
Egy kamiont vezeti bonyolultabb mint egy mechanikus mod használta
Az elején én is félelmetesnek gondoltam de aztán mikor megérti az ember csak mosolyog rajta, hogy nem is para.
De gyorsabban is megy, mint egy mod
Hát , ha meg van erőszakolva, meg zárlat van csinálva azt nemigen szereti… Soha nem volt bajom vele, egyetlen zárlatom sem volt soha … kopp, kopp, kopp…
Én valami akkuvédelmes elektronikát vettem is anno a barkács mechámba, így lett “félmecha”.
Nekem még valahol van PVM-es kütyüm ami mechába kellett, lehetett vezérelni a kimenő feszültséget, de nemigen szerettem… Csavarhúzóval kellett állítani egy beépített potméterrel… 18650 helyett 18500 al kellett használni vagy csőmechánál, ha volt toldó akkor azzal…
Nekem a mecha még mindig olyan valami amit nem tudom szeretnék e … Pedig rengeteg szép mecha vagy inkább fél mecha cucc van
Hidd el nekem, 18 éve vagyok kamionos. A kamiont oda tolom be háttal ahova kell, akár cm-re is ha kell, gond nélkül. De otthon a személyautóval mikor tolatni kell, nem tudom hova forditsam a fejem, mert nem elég a 3 tükör sehogysem…
Szervusz Tibor !
Azokkal lehetett ám igazi nagy pamacsokat eregetni , ha fullos volt az akku, De ahhoz fain tekerés meg vattázás dukált, ott ami cufla volt az akkuban ment a tekerésre minden…