Újdonságok

Nincs is azzal semmi baj… max előre viszed egy órát minden hétfőn, és vasárnapra a pontos időt mutatja…:rofl:

7 kedvelés

Az sem most volt , mikor a láva a fénykorát élte, na de akkor nemigen volt más…

6 kedvelés

A test fém volt, de az eleje hitvány műanyag. 3 hónaposan már ragasztgattam, mert elmállott az elejénen az 510 aljzat(nak csúfolt valami). :roll_eyes: Megjelenéskor szereztem pedig hogy húha :grin: Pro Vari drága volt…

6 kedvelés

Én már akkor is a tartósságra mentem, csakis mecha volt, jó sokáig, nem is volt velük baj… :wink:

7 kedvelés

Nem voltam vérkomoly vaper, 3 évig bénáskodtam vele. :wink:nagyon rég volt.

6 kedvelés

Mechám még sose volt… ezek szerint le lennék maradva?

6 kedvelés

Nem hiszem, csak ezek egyenlőre megfelelnek szvsz. :saluting_face:

5 kedvelés

Le. Én zseblámpából is csináltam. :grin: Csak nem tetszett, hogy ahogy merül, úgy gyengül. Stb…

6 kedvelés

Pont amikor kellene egy emberes “slukk”… :confused:

7 kedvelés

Szervusz Robi !

Nem mondanám , hogy le vagy maradva, akkor azok az idők voltak, mecha squonk, meg mecha doboz modok, még ma is van belőlük elég szép számmal a készletemben, ha minden kötél szakad, akkor ezekkel még 3000-ben is gőzölök… :grin: :wink:

8 kedvelés

Mechánál számolni kell mikor tekersz, másképp robban…

6 kedvelés

Egy kamiont vezeti bonyolultabb mint egy mechanikus mod használta​:sweat_smile:

Az elején én is félelmetesnek gondoltam de aztán mikor megérti az ember csak mosolyog rajta, hogy nem is para.

7 kedvelés

De gyorsabban is megy, mint egy mod :joy:

7 kedvelés

Hát , ha meg van erőszakolva, meg zárlat van csinálva azt nemigen szereti… Soha nem volt bajom vele, egyetlen zárlatom sem volt soha … kopp, kopp, kopp…

8 kedvelés

Én valami akkuvédelmes elektronikát vettem is anno a barkács mechámba, így lett “félmecha”.

7 kedvelés

Nekem még valahol van PVM-es kütyüm ami mechába kellett, lehetett vezérelni a kimenő feszültséget, de nemigen szerettem… Csavarhúzóval kellett állítani egy beépített potméterrel… 18650 helyett 18500 al kellett használni vagy csőmechánál, ha volt toldó akkor azzal…

6 kedvelés

Nekem a mecha még mindig olyan valami amit nem tudom szeretnék e … Pedig rengeteg szép mecha vagy inkább fél mecha cucc van

7 kedvelés

Hidd el nekem, 18 éve vagyok kamionos. A kamiont oda tolom be háttal ahova kell, akár cm-re is ha kell, gond nélkül. De otthon a személyautóval mikor tolatni kell, nem tudom hova forditsam a fejem, mert nem elég a 3 tükör sehogysem…:rofl::rofl::rofl:

9 kedvelés

Szervusz Tibor !

Azokkal lehetett ám igazi nagy pamacsokat eregetni , ha fullos volt az akku, De ahhoz fain tekerés meg vattázás dukált, ott ami cufla volt az akkuban ment a tekerésre minden… :wink:

7 kedvelés

Sorteal érthetően és lényegre törően elmagyarázza. Ha érdekel a téma és van szabad 40perced akkor ajánlom megtekintését :grin:

6 kedvelés