Újdonságok

Még jó, hogy nem spúr. :joy:

7 kedvelés

Leesett már nekem is… de biztos h ketten vannak?:rofl:

6 kedvelés

Mind1, önként templomba én dupla nagy Yihivel mennék :grin:és Tömjén Mode ON.

8 kedvelés

Hát eztet tanútad a Nagy Laciba? :joy:

6 kedvelés

Jó, hát én nem járok ilyen helyekre na… Max mikor muszáj, de akkor sem örömmel. :thinking: Mikor apámmal ültünk a templomban mama temetésén és a pap a második könyvből kezdett el olvasni ilyen betűket akkor arra gondoltam, hogy nagyszerű, nyisson ki mégegy könyvet is… Apám konkrétan ugyanezt ki is mondta hangosan. Csupán ennyire vagyunk vallásosak… :heart:

8 kedvelés

Voltam én már minden, de se spúr, se halott ember nem. :blush:

9 kedvelés

Pé egyenlő úszori :joy: a DL mód is csak azért hiányzik, hogy látnám magam ködöt hányni.
(Sajna amúgy nem bírom, szóval el is hessegetem mindig)

St. Clouds :joy:

6 kedvelés

Dettó… :hugs:

5 kedvelés

“Maga Pista bátyám minden volt mán,csak akasztott ember nem? Ugye?
Na látod kisfijam azis vótam!” :joy:

7 kedvelés

Vannak sztorik… Én nagyon nem bírom. Most nem ecsetelném. Unokatesóm pap amúgy. :sweat_smile: Mondjuk Ő más. Legalább meghallgat. Muszájból. Ez a munkája. :sweat_smile:

7 kedvelés

A nagyanyám volt a harangozó a templomban vagy 40 évig, tudom mit éreztek. :saluting_face:

8 kedvelés

8 évig jártam templomokba hétvégéken a munkámból kifolyólag anno, a regionális tv-nél. Hát, a fele is sok volt… :roll_eyes::joy: Ismertem én is tornacipős papot :slightly_smiling_face:

(Pedig már kinéztem drip tipet is, ha mégis mennék :roll_eyes:)

(Belőttem a teljesítményt is.:hugs:)

7 kedvelés

Az azért kemény. :flushed: Mondjuk unokatesómat sem értettem soha, de hát ez volt a szíve vágya. Támogattam benne, már amennyire tudtam. Segített mikor meghalt a mama, utána meg a bátyám. De egyébként ez már más korosztály, nem egy tipikus régivágású pap. Sokkal nyitottabb. Mindenesetre azt azért megjegyezném, hogy tisztelem azt, ha valaki hisz valamiben, mert a hit az nagyon fontos. Nekem is van, csak másba fektetem. Na de ennyit erről. :blush:

7 kedvelés

Eztet TE faragtad egy Dremel géppel szvsz. :rofl: :rofl:

5 kedvelés

Egy véleményen vagyunk. :saluting_face:

7 kedvelés

Akkor a kereszt alja hosszabb lenne.

Szög​:joy:gyári.

5 kedvelés

Ezzel nem vagy egyedül…:blush::blush::blush:

7 kedvelés

Szervusz Zoli76 !

Ez annyira nem is újdonság, már az eVic primo SE is tudta ! Az meg már nem most volt amikor kijött… :wink:

7 kedvelés

Szia @Atis
Volt ilyen modom, melegedett nagyon, ment vissza gariba. Asszem a Hunvaporhoz. Lett helyette ThinkVape Thor Pro. :saluting_face:

7 kedvelés

Ok, az a “hány óra van…de a telefonodon” c. Blahás elszaladós poén akart lenni :grin:

Már a lavatube-om is tudta, a 8 mm mikro kijelzőjén, csak azonnal elfelejtette akkucserekor :roll_eyes::joy:meg késett napi 5 percet.

Szerencsére 3 hónaposan szétesett​:open_mouth:

7 kedvelés