Még jó, hogy nem spúr. ![]()
Leesett már nekem is… de biztos h ketten vannak?![]()
Mind1, önként templomba én dupla nagy Yihivel mennék
és Tömjén Mode ON.
Hát eztet tanútad a Nagy Laciba? ![]()
Jó, hát én nem járok ilyen helyekre na… Max mikor muszáj, de akkor sem örömmel.
Mikor apámmal ültünk a templomban mama temetésén és a pap a második könyvből kezdett el olvasni ilyen betűket akkor arra gondoltam, hogy nagyszerű, nyisson ki mégegy könyvet is… Apám konkrétan ugyanezt ki is mondta hangosan. Csupán ennyire vagyunk vallásosak… ![]()
Voltam én már minden, de se spúr, se halott ember nem. ![]()
Pé egyenlő úszori
a DL mód is csak azért hiányzik, hogy látnám magam ködöt hányni.
(Sajna amúgy nem bírom, szóval el is hessegetem mindig)
St. Clouds ![]()
Dettó… ![]()
“Maga Pista bátyám minden volt mán,csak akasztott ember nem? Ugye?
Na látod kisfijam azis vótam!” ![]()
Vannak sztorik… Én nagyon nem bírom. Most nem ecsetelném. Unokatesóm pap amúgy.
Mondjuk Ő más. Legalább meghallgat. Muszájból. Ez a munkája. ![]()
A nagyanyám volt a harangozó a templomban vagy 40 évig, tudom mit éreztek. ![]()
8 évig jártam templomokba hétvégéken a munkámból kifolyólag anno, a regionális tv-nél. Hát, a fele is sok volt… ![]()
Ismertem én is tornacipős papot ![]()
(Pedig már kinéztem drip tipet is, ha mégis mennék
)
(Belőttem a teljesítményt is.
)
Az azért kemény.
Mondjuk unokatesómat sem értettem soha, de hát ez volt a szíve vágya. Támogattam benne, már amennyire tudtam. Segített mikor meghalt a mama, utána meg a bátyám. De egyébként ez már más korosztály, nem egy tipikus régivágású pap. Sokkal nyitottabb. Mindenesetre azt azért megjegyezném, hogy tisztelem azt, ha valaki hisz valamiben, mert a hit az nagyon fontos. Nekem is van, csak másba fektetem. Na de ennyit erről. ![]()
Eztet TE faragtad egy Dremel géppel szvsz.
![]()
Egy véleményen vagyunk. ![]()
Akkor a kereszt alja hosszabb lenne.
Szög
gyári.
Szervusz Zoli76 !
Ez annyira nem is újdonság, már az eVic primo SE is tudta ! Az meg már nem most volt amikor kijött… ![]()
Szia @Atis
Volt ilyen modom, melegedett nagyon, ment vissza gariba. Asszem a Hunvaporhoz. Lett helyette ThinkVape Thor Pro. ![]()
Ok, az a “hány óra van…de a telefonodon” c. Blahás elszaladós poén akart lenni ![]()
Már a lavatube-om is tudta, a 8 mm mikro kijelzőjén, csak azonnal elfelejtette akkucserekor ![]()
meg késett napi 5 percet.
Szerencsére 3 hónaposan szétesett![]()