Még jó, hogy nem spúr.
Leesett már nekem is… de biztos h ketten vannak?
Mind1, önként templomba én dupla nagy Yihivel mennék és Tömjén Mode ON.
Hát eztet tanútad a Nagy Laciba?
Jó, hát én nem járok ilyen helyekre na… Max mikor muszáj, de akkor sem örömmel. Mikor apámmal ültünk a templomban mama temetésén és a pap a második könyvből kezdett el olvasni ilyen betűket akkor arra gondoltam, hogy nagyszerű, nyisson ki mégegy könyvet is… Apám konkrétan ugyanezt ki is mondta hangosan. Csupán ennyire vagyunk vallásosak…
Voltam én már minden, de se spúr, se halott ember nem.
Pé egyenlő úszori a DL mód is csak azért hiányzik, hogy látnám magam ködöt hányni.
(Sajna amúgy nem bírom, szóval el is hessegetem mindig)
St. Clouds
Dettó…
“Maga Pista bátyám minden volt mán,csak akasztott ember nem? Ugye?
Na látod kisfijam azis vótam!”
Vannak sztorik… Én nagyon nem bírom. Most nem ecsetelném. Unokatesóm pap amúgy. Mondjuk Ő más. Legalább meghallgat. Muszájból. Ez a munkája.
A nagyanyám volt a harangozó a templomban vagy 40 évig, tudom mit éreztek.
8 évig jártam templomokba hétvégéken a munkámból kifolyólag anno, a regionális tv-nél. Hát, a fele is sok volt… Ismertem én is tornacipős papot
(Pedig már kinéztem drip tipet is, ha mégis mennék )
(Belőttem a teljesítményt is.)
Az azért kemény. Mondjuk unokatesómat sem értettem soha, de hát ez volt a szíve vágya. Támogattam benne, már amennyire tudtam. Segített mikor meghalt a mama, utána meg a bátyám. De egyébként ez már más korosztály, nem egy tipikus régivágású pap. Sokkal nyitottabb. Mindenesetre azt azért megjegyezném, hogy tisztelem azt, ha valaki hisz valamiben, mert a hit az nagyon fontos. Nekem is van, csak másba fektetem. Na de ennyit erről.
Eztet TE faragtad egy Dremel géppel szvsz.
Egy véleményen vagyunk.
Akkor a kereszt alja hosszabb lenne.
Szöggyári.
Szervusz Zoli76 !
Ez annyira nem is újdonság, már az eVic primo SE is tudta ! Az meg már nem most volt amikor kijött…
Szia @Atis
Volt ilyen modom, melegedett nagyon, ment vissza gariba. Asszem a Hunvaporhoz. Lett helyette ThinkVape Thor Pro.
Ok, az a “hány óra van…de a telefonodon” c. Blahás elszaladós poén akart lenni
Már a lavatube-om is tudta, a 8 mm mikro kijelzőjén, csak azonnal elfelejtette akkucserekor meg késett napi 5 percet.
Szerencsére 3 hónaposan szétesett