De ez amerikáner a másik meg echte német
Lehet megveszem és rakok bele egy dicodes boardod. Ja, ebben már az van? Francba, akkor mégse.
Ezek milyenek lehetnek?Helyi bótba árulják már egy jóideje.Messze van ,hogy élőben megnézzem.( úgy 1200 méter).
Fém ház, dna lap, olyan rossz nem lehet, etetős vödörbe jó lesz.
Szerintem nagy lehet,…igen,szerintem biztos nagy
Hmmm ennek utánanézek mert naon szép darab , lehet beújítok
Én megvettem azóta. Sőt már el is adtam.
Kifejted pár szóban mi nem teccett amiért túladtál rajta? Esetleg ajánlat helyette?
Nekem macerás volt a vattázása és mível akkoriban volt vagy 10 tankom, ezért szép lassan ez mindig a polcon maradt, így eladtam. Más oka nem volt.
Van egy eladó kayfun prime klónom, azt tudom ajánlani. Én most vettem meg az eredetit, byka v9, se klón is jó, de az a helyzet, hogy mtlben sok jó tank van, sok a változó. Nálam ami fontos: legyen állítható a levegőzés és legyen lé kontroll, ezek nélkül ÉN már nem veszek tankot. Ja és legyen nagy rakéta, mert az a szép és akkor sok lé fér bele.
Kitaláltam valamit, nekem csak az adapter része kell, lehet kapni külön is amit fel tudok rakni az Aspire Mixx-re, utána mehet a Skuonk-olás, csak még egy Cthulhu 1280 Mtl Rda kell beszereznem! Remélem jól gondolom?
Van már ilyen megoldás 1000éve…
https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.3fvape.com/misc/20724-authentic-cthulhu-squonk-genius-adapter-for-22mm-24mm-rda-silver-stainless-steel-silicone-71ml.html&ved=2ahUKEwjgi6Od9Jf8AhXiQuUKHSOcCscQFnoECBcQAQ&usg=AOvVaw1SB4QyCARYFw1LBHPxUKb3
Jól van na , sosem néztem ezt a világot, meg aztán mire találok 1280 Mtl Rda ami kihalásos alapon van csak, addig megöregszem kihullik a hajam is!
Másik topic-ban volt szó a 21700-as AIO-król és tegnap meg pont efféléket harangoznak befele a Cthulhu-tól az interneten:
Legnagyobb meglepetésemre, oda van a képre írva, hogy “Ispy”:
- @Ispy, talán írhatnál pár jó szót!
Hát legyen: szó szó szó szó… most jobb?
Ez 2 pár, szóval Dupla XP
Igen, mert biztosra akartam menni, hogy legyen benne jó is.
Hellvape kidobta a Dead Rabbit 6. évfordulós kiadásait
Boro rajongóknak kedvez Damn Vapetől a Nitrous Zaion kit
Azt nem tudjátok, hogy a hellvape-nek van valami saját shopja, vagy kutakodni kell ezek után a kiadások után?