Az van, hogy ahol a futár nyáron 80 km/h-val közlekedik, ott most 40. Max. Ő lehet, hogy tudna menni, de sajnos más is van az úton… A csomag meg ugyanannyi, vagy több. Ha visszaviszi scannelés nélkül, büntetést kap a cégtől. Ezért kilövi not home-ra amit nem tud kivinni…
Gondoltam. Sokszor ember feletti az elvárás.
Nálunk is voltak “kampány” munkák, rohanás egyik állomásról a másikra, de amikor karácsonykor Újpesten egy lakótelepen együtt utaztam a liftben egy MPL-es hölggyel, akinek aznapra volt 70!!! címe, elgyengült a lábam a gondolatra…
Nálunk 85 stop a standard, most egy kicsit több van, és még több lesz. Tegnap egy kollégám 145 stoppot csinált, 220 csomaggal vidéki túrán.
Cirkusz kell a népnek
Ajaj. Az a baj, hogy ez most nekem bejön
Azért ez a zöld szín nagyon vagány.
Ha lenne egy ilyenem úgy érezném magam mint Michael Douglas A smaragd románcában
Pont azt néztem, de azért Michael Douglasnek nem érezném magam
Mármint ha a kék /zöldre gondolsz
Lehetsz akkor Kathleen Turner
Neeem én az elsőre gondoltam
A voopook egyébként milyenek? Még sose volt nekem, nem tudom milyenek minőségre.
Oké, annyit tudok, hogy nem high end
Nem kell tőlük sokat várni. A voopoo porlasztói jók. Hozzák az elvárt szintet vagy egy leheletnyi többet is.
Maga az ITO platform már régóta van és a kezdetben voltak tróger termékek is amik ezt a platformot használták. Pl. a Drag Q amiről @Paska tudna mit mesélni
De amitől jó ez a Doric Astra, hogy a mod és emiatt a tank is 510es csatlakozós. Voopoo univerzumban ez elég szokatlan főleg MTL vonalon. Személy szerint én utálom az podmodjaikat illetve a modjaikat mert mindegyiknél csak idő kérdése mikor szarik be, de a porlasztós rendszereiket mindig szerettem.
Igen ez az
Egy szép szín és gyanúsan elvesztettük Évát
Akik látták, tudják, hogy vape cuccaim egyhangú fekete, ezüst és a bordó, nem túl színesek, de ez a kék zöld átmenetes… Elég szép
Tudom már megnyomtad a gombot
Ha neked tetszik miért ne
Harmonikusan hozzá kell igazítani a körömlakkot…
https://www.healthcabin.net/voopoo-vrizz-pod-system-kit-15ml-p/30281.html
Nem vagyok pod rajongó de azért a 15ml tartály elég csábító