akkor inkabb raszokok a szivarokra amit szuz lanyok combjukon sodornak ![]()
megvárom míg 24 Euró lesz.
Én 10 éve szívtam egy olyan minőségi kubai szivart, hogy azt még Che Guevara sodorta Fidel Castro combján… Hát majd behorpadt a homlokom.
Arra lehet sokat kell várnod!! ![]()
Mindegy, jön az egymilliós átlagbér jövőre, majd akkor megveszem.
Kemény combja volt az öregnek ![]()

Arra meg nekem kell lehet sokat várnom!! ![]()
A Thelema mire képes!!
![]()
Hónap is thele…
![]()
Az már több is mint egy milla ![]()
A minimálbérre tesznek egy hónap múlva még 8 kilót ![]()
Magam sem hiszem el ![]()
![]()
![]()
![]()
Sokáig fog tartani ![]()
“Kopott, lejár az akkufedél, valamiért nem kapcsol be, kijelző halvány” - kezdő szett ![]()
![]()
Amúgy megjelentek a LH-n a sajátmárkás Crescendo névre hallgató cuccok. Érdemes lehet rájuk nézni ![]()
Nagy ugrást ígérnek jövőre, ez lehet, hogy 2024-ről 2026-ra, így a 25-re beígérteket ugye…
Úgy volt ma megkapom … ,de 3 cm havas eső közénk állt … Majd hetfőn

MÁV-val viszik ki?
Csak az UPS szopatott meg .
Se egy email se egy telefon semmi sem jött. Csak a nyomonkövetési szarjukon követtem nyomon
..mint valami gyerek a Télapót lesve az ablakban .
Ott azt írta ma kiszállítás este 19 óráig. Délután 2 kor felhívtam őket hogy akkor jön e ma a csomag.
A nő azt mondta ma már biztos nem ,mert a hó miatt nem érkezett be Romániából … Mondom oké csók csók puszi puszi … 14:37 kor meg ránéztem a honlapra . Ott még az volt ,hogy sikertelen kézbesítés. A feleségem otthon volt ( elméletileg azt állítja)
képes ez a nő bepihizni , talán nem hallotta a csengőt
Bla bla szal kövi próba hétfőn .
Érdekes módon erről az átütemezett szállításról már jött email is meg sms
ami eddig semmiről.
Nem volt még dolgom az ups-el ,de ezek után már nem is szeretném,hogy újra legyen .
Nem az első hasonló eset, velem is megtörtént. Nem lehet, hogy az amúgy is leterhelt futár, mondjuk a hó miatt, nem tudja hozni a normát és feltéve, de meg nem engedve véletlenül rányom a " sikertelen kézbesítés" vagy a “címzett ismeretlen” ikonra a tabletjén???![]()