akkor inkabb raszokok a szivarokra amit szuz lanyok combjukon sodornak
megvárom míg 24 Euró lesz.
Én 10 éve szívtam egy olyan minőségi kubai szivart, hogy azt még Che Guevara sodorta Fidel Castro combján… Hát majd behorpadt a homlokom.
Arra lehet sokat kell várnod!!
Mindegy, jön az egymilliós átlagbér jövőre, majd akkor megveszem.
Kemény combja volt az öregnek
Arra meg nekem kell lehet sokat várnom!!
A Thelema mire képes!!
Hónap is thele…
Az már több is mint egy milla
A minimálbérre tesznek egy hónap múlva még 8 kilót
Magam sem hiszem el
Sokáig fog tartani
“Kopott, lejár az akkufedél, valamiért nem kapcsol be, kijelző halvány” - kezdő szett
Amúgy megjelentek a LH-n a sajátmárkás Crescendo névre hallgató cuccok. Érdemes lehet rájuk nézni
Nagy ugrást ígérnek jövőre, ez lehet, hogy 2024-ről 2026-ra, így a 25-re beígérteket ugye…
Úgy volt ma megkapom … ,de 3 cm havas eső közénk állt … Majd hetfőn
MÁV-val viszik ki?
Csak az UPS szopatott meg .
Se egy email se egy telefon semmi sem jött. Csak a nyomonkövetési szarjukon követtem nyomon
…mint valami gyerek a Télapót lesve az ablakban .
Ott azt írta ma kiszállítás este 19 óráig. Délután 2 kor felhívtam őket hogy akkor jön e ma a csomag.
A nő azt mondta ma már biztos nem ,mert a hó miatt nem érkezett be Romániából … Mondom oké csók csók puszi puszi … 14:37 kor meg ránéztem a honlapra . Ott még az volt ,hogy sikertelen kézbesítés. A feleségem otthon volt ( elméletileg azt állítja) képes ez a nő bepihizni , talán nem hallotta a csengőt
Bla bla szal kövi próba hétfőn .
Érdekes módon erről az átütemezett szállításról már jött email is meg sms ami eddig semmiről.
Nem volt még dolgom az ups-el ,de ezek után már nem is szeretném,hogy újra legyen .
Nem az első hasonló eset, velem is megtörtént. Nem lehet, hogy az amúgy is leterhelt futár, mondjuk a hó miatt, nem tudja hozni a normát és feltéve, de meg nem engedve véletlenül rányom a " sikertelen kézbesítés" vagy a “címzett ismeretlen” ikonra a tabletjén???