Újdonságok

akkor inkabb raszokok a szivarokra amit szuz lanyok combjukon sodornak :wink:

7 kedvelés

Elméletileg november 25-én már elérhető lesz az oldalon

8 kedvelés

megvárom míg 24 Euró lesz.

10 kedvelés

Én 10 éve szívtam egy olyan minőségi kubai szivart, hogy azt még Che Guevara sodorta Fidel Castro combján… Hát majd behorpadt a homlokom.

7 kedvelés

Arra lehet sokat kell várnod!! :smiley:

6 kedvelés

Mindegy, jön az egymilliós átlagbér jövőre, majd akkor megveszem.

8 kedvelés

Kemény combja volt az öregnek :rofl:
Fitness Gym GIF

4 kedvelés

Arra meg nekem kell lehet sokat várnom!! :pensive:

1 kedvelés

A Thelema mire képes!! :joy: :joy:

2 kedvelés

Hónap is thele…
:roll_eyes:

2 kedvelés

Az már több is mint egy milla :joy:
A minimálbérre tesznek egy hónap múlva még 8 kilót :grin:
Magam sem hiszem el :joy::joy::joy::joy:

7 kedvelés

Sokáig fog tartani :rofl:

4 kedvelés

“Kopott, lejár az akkufedél, valamiért nem kapcsol be, kijelző halvány” - kezdő szett :disappointed_relieved::grin:

4 kedvelés

Amúgy megjelentek a LH-n a sajátmárkás Crescendo névre hallgató cuccok. Érdemes lehet rájuk nézni :heart_eyes:

6 kedvelés

Nagy ugrást ígérnek jövőre, ez lehet, hogy 2024-ről 2026-ra, így a 25-re beígérteket ugye…

5 kedvelés
11 kedvelés

Úgy volt ma megkapom … ,de 3 cm havas eső közénk állt … Majd hetfőn
Sad Cry GIF by SpongeBob SquarePants

6 kedvelés

MÁV-val viszik ki?

6 kedvelés

Csak az UPS szopatott meg .
Se egy email se egy telefon semmi sem jött. Csak a nyomonkövetési szarjukon követtem nyomon
…mint valami gyerek a Télapót lesve az ablakban .

Ott azt írta ma kiszállítás este 19 óráig. Délután 2 kor felhívtam őket hogy akkor jön e ma a csomag.
A nő azt mondta ma már biztos nem ,mert a hó miatt nem érkezett be Romániából … Mondom oké csók csók puszi puszi … 14:37 kor meg ránéztem a honlapra . Ott még az volt ,hogy sikertelen kézbesítés. A feleségem otthon volt ( elméletileg azt állítja) :joy: képes ez a nő bepihizni , talán nem hallotta a csengőt
Bla bla szal kövi próba hétfőn .

Érdekes módon erről az átütemezett szállításról már jött email is meg sms :slight_smile: ami eddig semmiről.

Nem volt még dolgom az ups-el ,de ezek után már nem is szeretném,hogy újra legyen .

7 kedvelés

Nem az első hasonló eset, velem is megtörtént. Nem lehet, hogy az amúgy is leterhelt futár, mondjuk a hó miatt, nem tudja hozni a normát és feltéve, de meg nem engedve véletlenül rányom a " sikertelen kézbesítés" vagy a “címzett ismeretlen” ikonra a tabletjén???:thinking:

9 kedvelés