Újdonságok

Én nem mélyülnék bele a válaszban. @Vaperina_Kinga részletesen kifejtette itt :slight_smile: Nem minden az, aminek látszik: AIO, POD, Boro

8 kedvelés

Elolvastam de arra nem találtam infót hogy ebbe is porlasztót kell venni vagy mi van itt?

1 kedvelés

Tekered majdnem úgy mint az RTA-t, csak ez RBA-t “tartalmaz”. :saluting_face:
De, pl van podfejes is, sőt, pod RBA. :wink:

6 kedvelés

Az LVE Boson boro tank nélkül érkezik. Magadnak kell gondoskodni a tanktól ami lehet tekerős vagy porlasztós ahogy @TheSoftParade1968 is kifejtette :slight_smile:

6 kedvelés

Létezik még olyan tank ami mod nevéhez méltóan boroszilikátból készül? Amit eddig találtam az többnyire copoliészter.

4 kedvelés

Aranyáron láttam valahol, de ritka, mint fehér hollók között a fekete holló. :wink: :saluting_face:

6 kedvelés

Akkor lényegében egy zárt mod.

1 kedvelés

Egy jobb boro+rba kb fekete brünci árban mozog :grin:

6 kedvelés

Köszönöm, akkor nem vadászok olyanra. Csak azért érdekelt volna, mert egyszer egy híres orosz filozófus Boris Dö Blade azt mondta “A súly a megbízhatóság jele.”

6 kedvelés

Ne légy szerény. Egy brünci árából lehet venni egy kis csinos driptipet :smiley: ( és egy kicsi még marad is :star_struck: )
https://www.barabrume.fr/cosmos-smooth-black-drip-tip-mission-xv

6 kedvelés

Így első blikkre ez most minek is. Kapott egy DNA 80C deszkát a 2200mh akksihoz. És az a kezelő panel a gombokkal. Nem is értem mire gondolt a költő…. :thinking:

4 kedvelés

Itt a hangsúly a DNA chipen és a LiPo akkun van :blush:

4 kedvelés

Ja vagy úgy! Így mindjárt más! Még szerencse, hogy nincs készleten. :grin:

3 kedvelés

Úgy vettem észre, hogy az Lost Vape-től kivált LVE termékek a bejelentés után hónapokkal később kerülnek ki a piacra. Szóval nem kell sietni :smiley:

3 kedvelés

“Elveszett vape”

4 kedvelés

Elhagytam a Brüncimet…a becsületes megtaláló tartsa meg, pls… :rofl:

7 kedvelés

Mai napra is egy boro​:thinking::sweat_smile:

A kérdés ami felmerült bennem…Miééérrrtt???:rofl: 1500mAh akku 60W???

Most látom, hogy 0,15 és 0,3 ohmos porlasztó van hozzá alapból :rofl:

8 kedvelés

akár kettőt is beleszívhatsz mielőtt töltőre kell rakni…

6 kedvelés

Kivárom amíg feltornásznak egy ilyet 3.7v + 30 amperre és akkor eljön a Kánaán. 50 év vaping, zéró töltés. Mondjuk nem tudom mi történik ha egy ilyen elpukkan. :thinking: :mushroom: :cloud:

5 kedvelés

Hát oda van írva mi lesz ha eldurran.
Onnantól Fuku sima.

4 kedvelés