Én nem mélyülnék bele a válaszban. @Vaperina_Kinga részletesen kifejtette itt Nem minden az, aminek látszik: AIO, POD, Boro
Elolvastam de arra nem találtam infót hogy ebbe is porlasztót kell venni vagy mi van itt?
Az LVE Boson boro tank nélkül érkezik. Magadnak kell gondoskodni a tanktól ami lehet tekerős vagy porlasztós ahogy @TheSoftParade1968 is kifejtette
Létezik még olyan tank ami mod nevéhez méltóan boroszilikátból készül? Amit eddig találtam az többnyire copoliészter.
Aranyáron láttam valahol, de ritka, mint fehér hollók között a fekete holló.
Akkor lényegében egy zárt mod.
Egy jobb boro+rba kb fekete brünci árban mozog
Köszönöm, akkor nem vadászok olyanra. Csak azért érdekelt volna, mert egyszer egy híres orosz filozófus Boris Dö Blade azt mondta “A súly a megbízhatóság jele.”
Ne légy szerény. Egy brünci árából lehet venni egy kis csinos driptipet ( és egy kicsi még marad is )
https://www.barabrume.fr/cosmos-smooth-black-drip-tip-mission-xv
Így első blikkre ez most minek is. Kapott egy DNA 80C deszkát a 2200mh akksihoz. És az a kezelő panel a gombokkal. Nem is értem mire gondolt a költő….
Itt a hangsúly a DNA chipen és a LiPo akkun van
Ja vagy úgy! Így mindjárt más! Még szerencse, hogy nincs készleten.
Úgy vettem észre, hogy az Lost Vape-től kivált LVE termékek a bejelentés után hónapokkal később kerülnek ki a piacra. Szóval nem kell sietni
“Elveszett vape”
Elhagytam a Brüncimet…a becsületes megtaláló tartsa meg, pls…
Mai napra is egy boro
A kérdés ami felmerült bennem…Miééérrrtt??? 1500mAh akku 60W???
Most látom, hogy 0,15 és 0,3 ohmos porlasztó van hozzá alapból
akár kettőt is beleszívhatsz mielőtt töltőre kell rakni…
Kivárom amíg feltornásznak egy ilyet 3.7v + 30 amperre és akkor eljön a Kánaán. 50 év vaping, zéró töltés. Mondjuk nem tudom mi történik ha egy ilyen elpukkan.
Hát oda van írva mi lesz ha eldurran.
Onnantól Fuku sima.