Vesszek meg ha tőlük még 1x podot veszek haszontalan egy termék… a wenax után rájöttem ezek nem tudnak podot gyártani… az is ott folyt ahol akart… még a 80-20 is kigyütt helőle… vicc… plusz integrált poris lesz ami kevésbé megérős mint a luxe xr max. 50-50 és niksó javasolt… hát megnézem hogy ebben nem folyik majd ki és önt el mindent mint nemrég a duna a rakpartot…
Eddig bárhány véleményt néztem , magyar és külföldi meg videó… a luxe xr maxot ajánlja mindenki. Persze amilyen a formám nálam az is megfolyik majd a sűrű levessel de avval bizakodóbb vagyok mint a többivel.
Hát nemtudom… akkor nekem a karma a ludas… de az alsó levegős smok mind folyt… váltottam lost vape centaurus , zeus tankokra felső levegő sose folyt… normal 70-30 , de abba nyomtam 50-50 is zeusból volt 2 féle is és semmi.
Még a rabbit rta se folyt alattam pedig azt mindig szarul vattáztam
De a wenax s3… ipari hulladék
Az alberich 2 legalább nem folyik cserébe szar ízeket ad és ha picit kevesebb a vatta vagy 50-50 megy bele olyat köp fel mint a vulkán … tapasztalat a 70-30 vagy 80-20 sima liba neki… de ízben kaki.
Már bánom h nem szereztem meg az expromizert anno
Most ez miért nevetséges? Annyira csúnya vagy mi? Szerintem nem csúnya, inkább ilyen Alien Nostromo anyahajós… Pl. egy Ripley SS tankkal tök futurisztikus lenne szerintem.
De amilyen az én szerencsém, tuti nem lehet kapni csak Kuala Lumpur-i és Burkina Fasó-i webshopokban, harmincezer szállítási költséggel. Rózsaszínben.
Miért jók ezek a BORO-k? Mivel adnak többet azon túl hogy kurva jól néz ki? A tank benne speckó ami jár vele? Mindig szét kell szedni ha töltöm a levest?