Na, csak hogy egyértelműsítsek…én kizárólag az AIO-ra értettem az észrevételem…amit a YIHI elkezdett. Az eldobható pod-ok híve én sem vagyok számos okból.
Nem hazudozok volt,van is podom.
(Ha a gyerekeimnél lévőt is számolom )
Néha előveszem hogy ne lustuljon el az akkuja,de nekem nincs meg az az érzés hogy napi szinten azokat használjam.
Nem a high end erzés miatt használom a “jobbakat” hanem azért mert simán jobbak nekem.
Amíg tudok tekerni és működik a kezem addig is az rtat használom .
Most ezt mondod de ki tudja mit hoz a jövő. Ha bele nézünk ebbe a szegmensbe már most kapuzárási pánik lehetne. Ha törvényileg legalizálnák a x-barokat és az idősebb réteg így-vagy úgy elkopna nem kéne modokat, tankokat gyártani. Most ott van a vape mint az autógyártás 3-5 éve. Épp most fullad bele Európa a nagy elektromos autózás projectbe. Hatalmas öngól aminek nagyon csúnya vége lesz.
És most megyek futni
Múltkor én is ráraktam a Drag S-re a podfejet, mert maradt még egy csomó porim hozzá… és nem. Nem volt rossz, de egyszerűen nem volt meg a feeling. Nem tudtam úgy beszabályozni, hogy igazán jó legyen.
Ja de neked volt viszonyítási alapod de aki csak a podot veszi mert az olcsó annak jó lesz.
Yihit még egy darabig eltartják a chippjei azt beólvad egy nagyobb cégbe. A vapeipar 88% Kínába, így azokat nem kell félteni ők összetartanak!
Vagy mert egyszerű a karbantartása. Az első pár évben én is remekül elvoltam a porikkal, nem is gondoltam rá, hogy más kéne. Most meg visszagondolok azokra az ízekre, amik azóta már nincsenek, hogy mennyivel jobbak lennének ha ma szívnám őket.
Dicky alnéven esetleg létrehoznak egy almárkát
Lila Codes
Package in transit… Valami elindult…
Hát csak egy dolog hiányzik a csomagból.
Itt van hozzá a boro bridge
Most látom, hogy ismét kapható ez a kis Pico, de már korszerűsített kiadásban…pl c-type usb-vel. 20€-ért egynek jó
Eleaf iStick Pico 2 Mod 75W Box Mod single 18650 (sourcemore.com)
És igen itt se marad el a Porsche Design
Nem igazán hardver újdonság de azért bedobom ide mint lehetséges alternatíva a nikotinra ami a jövőben beférkőzik a vape iparban.
https://www.oasisvape.com/what-is-nixodine
Egyenlőre ha jól látom még csak az USA-ban kapható de le merem fogadni, hogy hamarosan az EU-ba is be fog szivárogni.
Állj én már most látom az folyadék ugyan itt nem lesz vagyis de majd valamelyik ismerősöm forgalmazza .
Üdv Első Viktor Ramszesz