Szinten mindent is fogad a tank. Én Wotofo SMRT PnP-vel használtam meg a gyári Vaporesso és Voopoo porlasztókkal. Jó kis tank volt de amit a legjobban szerettem benne, hogy a tankban van kondenzációt gyűjtő szivacskák. Az nagyon hasznos egy boronál
Kapok mellé 10 db porit . Ha kérek kollégától kapok pnp porit van neki vagy 150-200 db . De rba se peresso se voopoo .
így ismerem úgy nem ismerem ,hogy nem próbáltam…
Na nekem meg mind olyan hallomásból vagy írásból .
4 extrém oldal van nyitva az ajánlataiddal .
Már szédülök
ne vegyél semmit összeszedem ami van nekem és elküldöm tesztre neked ha gondolod?
Ó csak még egy csodálatos db .
Cthulhu CETO Mesh és
Láttam egy jó pákát meg vape ónt
Tavaly óta csaknem adta még el a “kézséget” amivel moddolt.?!
Jesszus, Super Maria
Stratum v6 YIHI chippel ismeritek? Megér ez ennyit? Vagy 100 ojróért inkább DNA?
YIHI - DNA általában egy árban van, DNA-nak nagyobb a rajongótábora, de van aki a Yihi-re esküszik, más pedig a Dicodes-ra… őszintén, mindegyik ugyan azt tudja csak kicsit másként. Yihi kiesett kicsit a presztízsből mikor kb 4 éve csináltak egy board-ot aminek nagyon nagy volt a “parasitic” áram felvétele (kikapcsolt állapotban is merítette az akut… és lehet hogy több is mint 4-éve volt ez), de gondolom többek közt a közkiakadás miatt is ezt orvosolták már mára.
Ha tetszik a cucc, vedd nyugodtan, sokkal olcsóbb nem lesz, továbbá a jó pár éve történt kis félrelépésükön túl, egy megbízható board-ról beszélünk, átlagon felüli TC tudással.
Nézz még meg egy videót róla esetleg hogy tetszik-e a menü layout-ja.
Előre kalibrált DNA USB nélkül? Nemteccik…
Akartam írni . Usb nélküli ???
Oda is a varázsa
Ettől már lejebb dna go van csak usb nélkül