Újdonságok

Így igaz. Sok részletet nem tudok róla.

Egy dolog nyugtat meg, ameddig jönnek ki gyártók “új” cuccokkal nem nagyon lesz itt a vape korszak vége :wink::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

9 kedvelés

Jaj én is nagyon szeretném ezt hinni. Viszont sok nagynevű cég meg bedobta a törülközőt, ezzel csökkentve az érdekérvényesítők számát. Ne legyen így…

5 kedvelés

Ilyen is van ha valaki szeretne, én most By-Ka V9+ Nano üldözöm, de egész Európa ki van rabolva! :cry: :grin:

10 kedvelés

Egy SE-re lehet beruháznék :face_with_peeking_eye::heart_eyes:

@Lsxtom ez merre van ?

6 kedvelés

Veepon Tita X DNA LE

AIO, 1x21700, 60W, 84x44x26mm, 119g

Megjelenés várhatóan még ebben a hónapban.

15 kedvelés

Idén semmit … Pont …

Szólj,ha már lehet kapni … :rofl:

12 kedvelés

Hát azért így ahogy van , ebben a formában színben azért jó ronda!! SZERINTEM!!

4 kedvelés

De most komolyan … 150-200 euróba miért nem fér bele egyik gyártónál sem egy normális Drip tip ? Most majd vehetek hozzá azt is … Így már elgondolkodtató .. :thinking::rofl:

8 kedvelés

Nekem természetesen tetszik :rofl::rofl::rofl: ..biztos mert más korosztály vagyunk … Nekem kell ,hogy valami feltűnőbb legyen az átlagnál .. a sima egyszerű fekete számomra a legrondább dolog a világon ..

De biztos lesz ebből is sima standard szín… A sima fekete dolgok pl mindig az elsők amik elfogynak úgy kb mindenből ..úgy hogy biztos nem hagyják ki..

5 kedvelés

stubbyé is gagyi így ha nem kell átveszem szívesen.:joy::joy:

8 kedvelés

Igen az is egy fos … :rofl:

8 kedvelés

10 K a drip ára. … Meg is beszéltük .. kettő van mind kettő kell ? :rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

Lehet igazad van!! Nekem erről a nagyanyám asztalterítője jut eszembe!:man_shrugging:

4 kedvelés

Az piros kockás volt .. :rofl: nálunk

5 kedvelés

Nálunk volt csipke vagy mi!! Na arra hajaz!!:rofl:

4 kedvelés

Nekem meg egy otthoni rajztábla…ami folyton összecsuklik…de legalább koszol :roll_eyes::joy:

4 kedvelés

A halál feliratot vegyék le róla,oszt’kipróbálom :grin:

5 kedvelés

A feláldozhatóak tisztelet kiadása lehet…?

5 kedvelés

Le kell feketefilctollazni a D-t és a H-t :joy:

7 kedvelés

Nekem is teccik, pedig más korosztály vagyunk.
:wink:

8 kedvelés