Azért az SM és HC eléggé nagy szeletet hasít ki a teljes értékesítési tortából…fura lenne ha pont nekik nem lenne majd
Ahogy néztem, ezen a végösszegen még tudsz faragni, ha van 510 menetes rba bridge-ed otthon, mert van üres DIY cartridge is 7eur körül (Gemini bridge nélkül)
SM-en kb 28€+szállítás lenne a KIT + RBA podfej…de sajna nincs készleten. HC-n rákérdeztem lesz-e, de még nem jött válasz
Sosem volt sajnos készleten .. beharangozták pre order volt aztán azonnal Out …
Lehet volt valami gyári hiba ennél is…azt megoldják és lesz ismét. Kizárt, hogy az eddig eladottakon befolyt haszon fedezné a gyártás kezdeti költségeit…legalábbis ebben bízom
Ez a válasz jött
I’m so sorry, the next arrival date is uncertain.
Szerintem ezek elmentett sablon válaszok Akárhányszor kérdeztem rá várható beérkezésre, mindig ez jött nekem is. De legalább az tuti fix certain, hogy fingjuk sincs mikor kapnak valamit is
Mondjuk úgy emlékszem, a HC-n még belistázva sincs, SM-n legalább ott a termékoldal Sold out-tal
Túl sok a hiba forrása .. , de ez egy természetes folyamat amikor kezdtem én a vépelés-st akkor nyilván mivel a 90 és években voltam gyerek ezért vonzottak a kijelzők nyilván a digitális minden féle vackok … Aztán szépen rá jöttem , hogy a nagy kijelző nagyobb felület .. nagyobb sérülés veszély ..nagyobb akumlátor fogyasztás .. vagy éppen zavaró a vezetésben vagy este .. .. a sok bele pakolt vacak meg kb 1 napra köt le … Utána megtalálod a megfelelő beállítást és hozzá sem nyúlsz a következő 1 évben ..
Szépek , de sajnos nem túl hasznosak
Dettó ugyanez voltam én is.
Ezen lehet nézni a cseh2 ? Vagy csak a Sat1 ?
Legalább látom az adatokat. Komolyra fordítva annyira romlik a szemem hogy a topside-on nem tudom leolvasni az adatokat néha. Amúgy tényleg szeretem.
És melyik adat fontos ? Nagyon max az akumlátor indikátor .. gondolom a wattot nem állítgatod .. naponta 49x Ha igen akkor nem szóltam
A kazánt viszont szívesen kiprobálnám .. az egyetlen RTA ami izgatja a fantáziám
Lehet ezen csak az orf1 jön épp Rex felügyelővel németül.
Igazad van, az akku indikátort nagyjából ki tudom szűrni. A Dvarw-ot? Hmm. Van két FL klónom, amiket használok, és van egy v1 klón. Sajnos ő nagyon gatya állapotban van, igaz, egy kv-ért vettem. Kölcsön adnám, de így nem lenne pofám, mert nah. Örökbe meg azért nem, mert nem valószínű, hogy találok még egyet. Szóval nem tudok segíteni. Remélem, sikerül szerezned egyet kipróbálásra.
Nem vagyok net fan de ne már a hellvape-el egyetemben ?