Sőt az még néha fájdalmas is
Na össze lehetne kötni Titeket! A női egységfront
És hogy mennyire így van, amikor az első Kayfun Lite került a kezembe, szó szerint ezt kérdeztem… Majd jött a szemüveg, a nagyító, a mikroszkóp. Szállóigeként így is nevezzük a kisméretű tankokat (mia…eztank).
Szia, gratula a szetthez, a Zeus-szal szerintem nem fogtál mellé. (A modot nem ismerem).Amit kaptál hozzá kis csavarhúzót, annak a szárára éppen jó coilt lehet tekerni. Hibátlanul hajtja single-ben az alien clapton huzalokat, én nem is használom dualban. Próbáltam, de semmi +, így maradt a single és a mesh. Érdemes beszerezni hozzá egy mesh decket. Abban biztos vagyok, hogy a driptipet cserélni fogod egy hosszabbra, főleg az utolsó képet látva. Sok sikert hozzá és jelezd bátran, ha valami probléma adódna vele.
Ha pedig cipelni szeretnéd, de stílusosan, akkor egy tipp… Én ezt a tesztoszterontól duzzadó tokot kaptam a Mammmától :
Na joooo, ez egyben cuki és vicces is, főleg így munka előtt pár perccel
Nem kívánok jó munkát, mert az csak a borfejtés, inkább jó gyorsat és nyugisat! Az új modra vigyázni!
Telefonon nézem a videókat mindig, de még így is nagyobbra számítottam
Majd csak sikerülni fog valahogy ha már a cipőmet be tudom kötni
Szia, köszönöm szépen
Mindenképp meg fogom próbálni, már csak kiserletezés szempontjából is.
Single tekerésben szeretném hajtani első sorban, később majd a duallal is próbálkozni fogok, először jöjjön össze egy normális tekerés
Igen, valószínű hogy kell majd vennem hozzá egy hosszabb drop tippet, nem néztem hogy a csomagban van e hozzá átalakító.
Még otthon pihen a dobozában, nem töltöttek fel az akksijaim még
Szia,
Országba érkezést követően volt +költséged?
Szia
Amikor ár vettem a postán akkor nem kelett már fizetnem
Szia Zsani!
Beindítottad már a Mechmant? Remélem feltöltődtek az akksik!
Szép vasárnap délutánt!!!
Köszönöm. Elvileg a héten nekem is jön egy teszt rendelésem, ha nekem sem kell fizetnem akkor rendelem a mod-ot.
Szia Viktor!
Igen fel töltődtek az akksik, ha össze kaparom magam akkor be is fogom velük indítani
És lehet rá is veszem magam hogy meg építsem azt a fránya kis tankot
De úgy emlékszem magán az oldalon kelett fizetnem áfát de nem vagyok benne biztos
Fizetésnél nem láttam feltüntetve, talán a számlán (azt még nem néztem). De írják az oldalon, hogy beléptek az IOSS rendszerbe és Magyarországra szállításnal nincs plusz költség.
A vattázásnál a kerámia csipeszt mivel tudnám helyettesíteni?
Egy szemöldökcsipesz is megteszi Csak ha fémből van akkor ha épp izzik a tekercs akkor ne érj hozzá vele!