@Andras_Barton Köszönöm szépen a videót. A más fajta bemutatót én is szívesen vennem. Főleg a módokról kellékekről. Rajtad kívül nagyon sokan a weben csak kazánokat tesztelnek, mintha csak az kellene a gőzöléshez. Köszönöm profi munkádat még egyszer.
Szia! Tc-re az egyik legjobb az SX-Mini. Ni 80 az pont nem jó TC-re! Ni 200 jó csak nem gyakori! A Titán elég borsos áron beszerezhető. NiFe és az SS huzalok amik széles körben elterjedtek!
Andris, igaza van a többieknek, csinálhatnál még efféléket, profi munka!
Csatlakozom a többiekhez. Nagyon jó lenne még látni tőled videókat. Jó, összeszedett, érthető! Szuper volt!
Tc lezárás (sőt semmilyen lezárás) nincs a jelenlegi Ehpro Coldsteelemen sincs…
Sziasztok! DNA-val és Yihivel is egy ideje csak TC-zek és kizárólag MTL-ben. DNA témában tudok én is mesélni, mert pár hónapja már csak TC van - nekem 1000x jobban bejön, olyan ízeket lehet előcsalni amiket előtte sose éreztem és 100% - 1% aksiig nem változik az íz. Sajna a Yihi már nem annyira friss élmény, de azzal kezdtem és közel DNA-s élményt adott…
Előtte próbálkoztam Smoant Battlestar Minivel és Geekvape Soloval, de a fentiek ég és föld.
Amúgy TC-re kb más chip talán annyira nem is lenne tuti, esetleg a Dicode, de az már tényleg ultra luxus kategória, amúgy én is pont ezzel küzdök, mert eladtam a Yihi MX Class-omat és jó lenne pót, rohangálós módnak valami, kiemelném csak TC-hez… Sajna erre fókuszáló teszt meg kb sehol… Nektek lenne ötletetek? Asmodus Amightit nézegettem, erről van ismerete valakinek?
Szia @Airmans!
Az egyik ismerősöm most vett egy ilyen modot, ma rákérdezek nála, hogy próbálta-e a TC modot,es vagy én, vagy ő fogunk írni róla, hogy milyen.
Oh köszi. Illetve nem tudom melyik színt vette, de azt is kérdezd már meg, mennyire gumirozott fémből van? Mert a feketére azt írták. Colossalom volt, azt szerettem amúgy.
Már olvasta az írásod, fog is reagálni szerintem.
Sziasztok ma volt egy kis ídőm tesztelni Tc -ben ,megvallom nem rossz kis mód ,ss és Ni huzzalal is teszteltem nagyon jól adja vissza az ízeket maga mód gumírozott bevonattal van ellátva legalábbis azt az érzetet adja amúgy valami fémötvőzetből készült Nagyon egyszerű könyen kezelhető maga a kijelző is igaz nekem kicsit fura még de nem bonyolult Az akkut szerintem nagyon jól kezeli csak egy példa Dl -ben 21700-as akkuval 4-5 másodperces slukkokkal 328 puffot birt ,tehát ennyit még a Lost Vape Gruss sem birt mert azzal 248 puffot tudtam ,és hozzáteszem hogy árban nem külömböznek Én magam részéről meg vagyok vele elégedve ,csak ajánlani tudom…Az árviszonylatban nagyon eltalálták és megfizethető áron kapható