VG= Valódi Gőz, PG= Parádés Gasztronómia. Így meg tudod jegyezni. Jobb most nem jutott eszembe, még félig alszok.
Szia @sonny007 üdv köztünk, érezd jól magad.
Vagy túl fent van a tekerésed és azért kapar, vagy azért, mert nem szellőztette ki a liquidet.
Mint írtad is, a magasabb nikotin nem feltétlen megoldás a TH-ra. Nézz rá a tekerésedre és emeld meg, meglesz a TH is. Csak ne a 10mg-ossal, mert lekaparja a torkodat.
Kérdezd meg tőle, hány mg szív!?
Egyébként 18mg vagy 24mg-al!
Ha ő jól mondta akkor 18mg-ost. 110ml-t kaptam tőle, gondolom ezért nem érzem a 6mgos és 10mg-os nikotin mennyiségnél azt az érzéseket mint a 18mg-osnál
Köszönöm a segítséget! Igyekszem ezt észben tartani
Láttam én is az aromamesterest de mivel kezdő vagyok a témában nem mertem belevágni onnan. Így egy másik oldalról rendeltem 50/50-es keveréket amihez adtam 10ml-s nikotint plusz az aromát megfelelő arányban. De akkor ezek szerint lehet onnan is rendelni nyugodt szívvel
Szia! Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat örülök, hogy itt ilyen segítőkész emberek vannak és a csoport tagja lehetek. Úgy gondolom ez a vapelés nem olyan egyszerű mint a síma cigi. De majd lassan kipróbálgatva a dolgokat düllőre jutok mi is lesz nekem a jó
Hú amúgy nagyon nem egyszerű… ha próbálkozol különféle aromákkal, sok löttyöt fogsz a csatornába ereszteni, készülj fel
Sajnos sok olyan aroma van ami a Te szetteddel, éspervagy a Te ízlésednek nem fogja hozni azt, amire számítasz. Sajna ez egy ilyen szakma.
De nem szabad feladni, lesz olyan is, ami nagyon bejön, és nem tudod letenni, és az szuper lesz
Szerk: én októberben kezdtem, de vissza-vissza nyúltam az analóg cigihez, majd volt 1-2 hét, amikor nem is gőzöltem. Írtam is ide a fórumra, és jött is a támogatás, nagyon klassz kis csapat van itt!
Aztán vettem egy másik tankot, és minden megváltozott, az már akkor nagyon bejött! Így aztán december óta nem cigiztem
Én eddig amit kipróbáltam ízre az mind tetszett… 1 volt amire azt mondtam nem akkora durranás mint amit írtak róla de szívható.
Amit egyenlőre a saját keveréseimből hiányolok az a torokhatás amit a kapott liquidnél tapasztaltam. De így a beszélgetések során nagy valószínűséggel a nikotin mennyiség kevés ezért nem érzem azt a hatást.
2 hónapja nem szívtam rendes cigit miota áttértem.
Erősebb torokhatást a magasabb nikotintartalommal érhetsz el, de ugye általában inkább ennek a csökkentése a cél… Szabályozható mod készülékkel is emelheted a th-t, a teljesítmény növelésével. Mivel felújítható tankod van, a tekerés milyensége is számít, azzal is tudsz variálni. Csinálj alacsonyabb ellenállást, és hajtsd meg magasabb watton, akkor a torokhatás is erősebb lesz. Ki kell kísérletezni, hogy neked mikor jó.
Köszönöm a segitséget. Gyakorlatozok a dolgokon
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.