Nagyon nagy a torok hatás

Sziasztok!

Vásároltam egy “ Cubarillo Aroma - Bold Tobacco” liquidet! Beletoltam 30ml 80/20-as nikotint és felöntöttem 100Vg-vel!
Problémám az, hogy nagyon kapar tőle a torkom. Előfordulhat, hogy a 100Vg miatt van?
Smok Rtm 100- as készülékkel szívnám…

Köszi a segítséget

Szia, Nem…A Vg a gőzmennyisègért felelős. Más lesz a gond.

Szia.
Hány mg-os nikotint raktál bele?
Az liquidet szellőztetted?

Szia. Ha jól gondolom ez egy 6mg-os liquid lett. Már csak az írásod alapján, ha 20as boostereket vettél akkor az 6osnak kell lennie. De javíts ki, ha tévedek. :slightly_smiling_face: Ha alapból 6osat szivsz akkor elképzelhető, hogy az RTM 100 túl alacsony ellenállású porlasztói miatt kaparhat (0.15 és 0.23 van a piacon). Mennyi ideig érlelted? Közben szellőztetted is?

1 kedvelés

Én úgy olvasom egy német oldalon, hogy: “Közvetlenül (bekeverés után) gőzölve nagyon durva és karcos. Kellemesebb egy hét után…” Talán ez választ ad a kérdésedre. Vannak viszont olyan száraz dohány aromák / kivonatok, amelyiket bármeddig is érleled, szárazak és karcosak maradnak majd. Ha érlelve sem jön be Neked, akkor az nem a Te világod.

1 kedvelés

Szia! Igen, 6 mg-os lett!
5 napig érleltem, utána próbáltam! Ez kb. 1 hete volt! Azóta is próbálgatom szívni, de nem tökéletes! Igen szellőztettem is

Akkor az lesz amit @TyDe írt. Eszembe juthatott volna, hogy a Copy Cat aromacsalád is ilyen karcos. Én is mindenben kerestem a hibát, de csak nem szűnt meg a kaparás. Amint más, megszokott gyártó aromáját szívtam minden visszatért a normál kerékvágásba.

1 kedvelés

Nekem nikotintól szokott nagyon kaparni meg köhögtetni, ha sok. Rakok kevesebb nikotint és szívok többet :joy:

Én meg imádom, ha kapar és karcos. :sweat_smile:

Segíthetek??? :innocent: Eztán biztos karcos lesz!

11 kedvelés