Vásároltam egy “ Cubarillo Aroma - Bold Tobacco” liquidet! Beletoltam 30ml 80/20-as nikotint és felöntöttem 100Vg-vel!
Problémám az, hogy nagyon kapar tőle a torkom. Előfordulhat, hogy a 100Vg miatt van?
Smok Rtm 100- as készülékkel szívnám…
Szia. Ha jól gondolom ez egy 6mg-os liquid lett. Már csak az írásod alapján, ha 20as boostereket vettél akkor az 6osnak kell lennie. De javíts ki, ha tévedek. Ha alapból 6osat szivsz akkor elképzelhető, hogy az RTM 100 túl alacsony ellenállású porlasztói miatt kaparhat (0.15 és 0.23 van a piacon). Mennyi ideig érlelted? Közben szellőztetted is?
Én úgy olvasom egy német oldalon, hogy: “Közvetlenül (bekeverés után) gőzölve nagyon durva és karcos. Kellemesebb egy hét után…” Talán ez választ ad a kérdésedre. Vannak viszont olyan száraz dohány aromák / kivonatok, amelyiket bármeddig is érleled, szárazak és karcosak maradnak majd. Ha érlelve sem jön be Neked, akkor az nem a Te világod.
Akkor az lesz amit @TyDe írt. Eszembe juthatott volna, hogy a Copy Cat aromacsalád is ilyen karcos. Én is mindenben kerestem a hibát, de csak nem szűnt meg a kaparás. Amint más, megszokott gyártó aromáját szívtam minden visszatért a normál kerékvágásba.