Bozz Pure:Devil Juice
E-juice Makers:Southerm Smoke
TPA:Red Oak
TPA:M Type
Ennyi…
.
Bozz Pure:Devil Juice
E-juice Makers:Southerm Smoke
TPA:Red Oak
TPA:M Type
Ennyi…
.
Sziasztok.
Én általában édeseket szívok. Szerintem lesz amit kifelejtek. A 6.5 év alatt ezek lopták be magukat a szívembe. Amik azóta megszűntek, azokat nem írtam bele.
A legelső, a csokis fánk, az a No.1!
A többit csak írtam össze vissza. Nincs konkrét sorrendem.
Nincs igazából kedvecem, összesen egy aroma van amiből az évek alatt kétszer rendeltem és az a Red Astaire
De amik kifejezetten finomak voltak (nincs sorrend):
TJ Red Astaire
FUU Curiosités Volucella
PJ Thai Chai Boba on the Roxx
Nasty Juice Slow Blow
Full Moon Green (nem a tempest!!!)
Sovereign Juice Co Mango Wango
Antimatter Deuterium
Ennyi jut eszembe hirtelen, mindegyik DL felhasználás volt.
Hali druszaVégre egy red astairAz mtl t is figyelem ám,köszi a tippeket
A red oakkal már régóta szemezek,szerintem megérett a rendelésre
Itt is vannak érdekes ízek,köszi Kinga
A Vape42 oldalán adtam visszajelzést kb olyan.
HaliNa,te vagy az én emberem,forza red astairA Fuu tól a Man o’ war próbáld ki egyszer,igazi pinacolada
Asztalosműhelyben kürtőskalács?Ám legyen
Na majd megnézem, mert minden ami ananasszal kapcsolatos jöhet töménytelen mennyiségben
Egyszer próbáltam a chill pill ananászos át, de az annyira kritikán aluli volt, hogy nem rendeltem soha többé chillpillt. Ha neked is bejönnek az ananászos cuccok, a slow blow nastyt nézd meg
Nem az ananász,nem szeretem,sem a kókuszt.De ez az aroma,a kettő egyben némi tejszinnel megtámogatva,valami fenséges
A kókusz így liquidben szerintem nagyon otromba. De én alapvetően a desszert ízekkel így vagyok. Mikor elkezdtem a kis dohányboltos cigivel egyszer vettem pina coladas liquidet. Nagyon bejött, szóval a minőségi tuti befutó lesz, köszi
Passz. Édes. Picit füszeres jellegű, elég egyedi.
Revolute Projet Ame Ame
Antimatter Eleria
Revolute Projet Lenny
Vampire Vape Pinkman
Nincs sorrend, vagy mégis…!
MJ Babylon NO.1
MJ Arrakis
MJ Cinna Magic
Egoist InDividual Indian
Egoist Buffalo Red
Egoist InDividual Black Castle
Revolute Snap Pear
Szia a djeby-vel szemezgetek de összezavarnak a leîrásokVan ahol még ànizsról is beszélnek,dohànyról…îrnàl pàr sort,hogy mégis milyen? Köszönöm
Szia. Nekem banános-fahéjas süti. Mai napig kedvenc.
Szerk.: csillagánizst írtak a leírások, de szerintem a fahéj miatt nem nagyon éreztem.
Köszi