Sziasztok!
Segítséget és vagy tapasztalatokat szeretnék kérni. Francia (Born To DIY) alapléről lenne szó.
Amióta nincs Liquidhall, azóta a fent említett alaplevet rendelem külföldről, kifejezetten olyan aromák társaságában, amiket LH-ról is rendeltem. Viszont valahogy nem az igazi. Az ízek sokkal enyhébbek, tompábbak, olyan ‘egyforma’ az összes. Ti tapasztaltatok esetleg hasonlót? Eltérő ízekről van szó, és ugye a Liquidhall miatt van is viszonyítási alapom.
Ezeket az alapokat próbáltam:
70/30 VG/PG
50/50
Gépem:
Geekvape Aegis Legend 3 + a hozzá kapott Z Fli tank
Szabályos alaplénél nem szabadna ilyennek lennie. Ha enyhén vihetett, az is inkább íznövekedést okoz. BG többlet okoz gyengébb ízt. Ezek eddig alapvetések. Ami bennem felmerült: az érlelési idő megvolt? (Rázogatással, mindennel - pár nap a minimum, nálam 30 nap mindenre az alap).
Szia. Lehet, hogy olyan aromákat használsz, amin kicsit hígított a gyártó. Nem nálad lenne az első eset. Én a Vampire Vape cuccokkal jól elvoltam, de aztán már dupla mennyiségű aroma kellett, hogy hozza az elvárt ízt. El is engedtem a kezét. Olvastam itt, néhányan már észrevették, hogy a kedvencük, ami korábban jó volt 3-5%-ban, az most sajnos 10%-ban hozza az elvártat, jóval drágábban persze.
tömören, lehúzzák a gyártók a fogyasztókat…várható is volt az extraadók és szankciók miatti keresletcsökkenés és az amúgyis lehúzós érában amiben élünk 2020óta. Drágábban kapsz silányabbat…és még szivathatod is magad, hogy rágyere mi az aktuális keverésiarány.
(Ez IS egy érv az aromamentes vapelés mellett!)
Igen, két esélyes. Mondjuk nekem még alaplé, ami TH mentes volt, sosem döglött meg a szekrényben sem. Amiben TH is van, azt a zöldségtárolóban tartom. Jelenleg a Laca-féle aromákat szívogatom. A gorillát itt javasolták páran. Elsőre nem ízlett. Később sem. Most így 3 hónaposan ízlik, de a banánt még mindig nem találom sehol. Az ajánlott % is kevésnek bizonyult. 10%-ban élvezhető. Biztos fogok még rendelni, de akkor már megpróbálom 15-20%-ban keverni. Aztán max. hígítok rajta, ha tömény.
Szia, Én is rendeltem, nikotin sót. Én nem tapasztaltam amit írsz. Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy én korábban magamnak készítettem a bázist, és csak most kezdtem venni kész alaplevet. De az eddigi tapasztalatom az, hogy ugyan az lett a kész végeredmény, mint amit már ismertem.