Vettünk Párkányban a Tasty Vapetől alaplevet. Eddig 3-4 alkalommal vettünk onnan eddig semmi baj nem volt. Most legutóbb vettünk 2db 1 litereset belőle. Hagytuk az egyik alaplevelet 5 napig állni majd utána kevertünk be egy nagyobb mennyiséget (kb 500ml). Kb 5 nap alatt elszívtam egy 120ml flaskát. Párom is 1 hét alatt elszívott 200ml ami eddig kb 2-3 hét volt neki. Hígabb volt a szokásosnál, kevesebb íz és gőze is volt. A második alaplé kb állt 2 hetet és direkt abból kevertünk be bevállt ízeket magunknak és a megszokottól jóval silányabb minőségű, közelébe sincs. Én egy dead rabbit v3at hajtok dupla tekercses quad core fused claptonnal 120W-on. Ő egy dead rabbit m rta, wotofo clapton s meshhel 55-60W között. (Ugyanaz a vatta és coil mint amit eddig használtunk. ) Nem tudunk már mire gondolni, újra tekertük mind a 2 tankot. Hogy tudnánk helyrehozni ezt az alaplevet. Megszokottan kevertük be a liquideket ugyanazzal a % aránnyal mint eddig. Víz állaga van a liquidnek annyira “folyós”.
Remélem tudtok valami féle tanácsot adni.
Köszönöm ha végig olvastad!
Még ez a legjobb eset…
Nem éri meg többlet pg±zni, hiszen a vg olcsóbb.
Vizezni pláne nem illik, hamar hígabb leez kicsitől is…
Pg többletnél kevesebb a gőz, viszont több az íz.
Szia,én rápróbálnék az általunk használt pg,vg-.re is.
Nem ördöngősség magadnak bekeverni.
Ha nincs gőz (vagy kevésnek érzed)és híg,az pg többletes,amit a címkézésnél is elkanolhattak.
Úgy ahogy az én 5 db original geekvape Ka1 28 ga címkés huzalom ami lilult izzításnál ami a ni 80-ra hajaz,ugyan úgy elcimkézhették.
Onnantól nem veszek olyat mert nem bízok a címkében.