The Vaping Gentlemen Club - Etesian

Gyártó: The Vaping Gentlemen Club

Ízvilág: Virginia Dohány bogyós gyümölcsökkel

Keverési Arány: 10%

Érlelési idő: 48 óra minimum

Tisztelt Hölgyek és Urak! Vaperinák és Vaperek!

Első ízben írok egy kóstolóba kapott liquidről, hála @Cepha fórumtárs felajánlásának, innen is köszönöm neki, hogy lehetővé tette, hogy belenyaljak eme nedűbe. (Fizikailag is megtörtént, úgy picit tömény, de vapelve… nemsokára kiderül.)

Általában desszert, és gyümölcs dohányokat gőzölök, a kivonatosok csak ritkán kerülnek a tankba nálam, viszont az olaszok megint összeraktak egy kiváló kompozíciót: Virginia dohány, macerációs eljárással kivonva, valamint bogyós gyümölcsök kompozíciója, névszerűsítve: eper, málna, áfonya.

Ahogy megérkezett a pakk, egyből küldtem bele a nagyágyú Taifun GT-be, és hát hogy is mondjam, ennek már jó ideje, és ha akkor írom meg a tesztet, akkor azt írtam volna, hogy egy alularomázott málna… De a türelem itt is meghozza az eredményt. Tamás jelezte, hogy itt a dohány a hangsúlyos, és a gyümölcsök finoman rá vannak ültetve, a háttérben megbújnak, harsány ízeket ne keressek. A második tanknál összeállt, hogy mire gondolt az olasz: a Virginia egy amúgy is édeskés dohány számomra, itt előjött, az élreállt, jelezvén, hogy ő a főnök. A gyümölcsök szépen ráülnek, kellemes, tényleg nem túl harsány kompozíció, általában esti rum mellé pöffentek rá, nekem úgy a legjobb. Az epret, és az áfonyát érzem legkevésbé, a málna édeskésen jelen van, összességében egy nagyon selymes lágy íz. Ahogy a neve is mondja, igazi Úriember aroma, ezzel nem rohangálnak a tizenévesek a kezükben 25-60 ezer slukkos változatban.

Ha a vapelési szokásaidban a cikket olvasva magadra ismersz, akkor bátran ajánlom az egész aroma családot, olasz, spanyol shopokban ügyesebbek megtalálják. Nem olcsó, de hát a minőségnek ára van, de ha az ember megfizeti, igazi különleges élményben lesz része.

Van még kettő másik kóstoló, az egyikről terveztem még írni, de ki tudja, ha ilyen a minőség, lehet mindháromról lesz külön cikk.

Köszönet még egyszer Tamás, You are truly a Vaping Gentlemen! :folded_hands:

Oldschool Setup: Taifun GT - 1,5 ohm, Provari - 4,2 Volt (11,5 Watt)

24 kedvelés

Köszi szépen :right_facing_fist: :left_facing_fist:

Az Oroshi érdekesebb lesz…..

7 kedvelés