The Captain’s Juice – Morey
Gyártó: The Captain’s Juice /MG Vape, Franciaország
A juicyvapour oldalát böngészve találtam rá erre a számomra ismeretlen márkára, ami egy banános krém és ropogós sütemény keverékét kínálja. A gyártó oldalát meglátogatva láttam, hogy nagyon széles termékválasztékkal rendelkezik, ahol mindenki megtalálhatja a neki megfelelő ízprofilú terméket, legyen az gyümölcsös, desszert vagy dohányos. A „Morey” a The Captain’s Juice sorozat egyik tagja, aminek valószínűleg egy kalózhajó a nevét takarja. Visszatérve a termékre, egy 10ml nikotinsó verziót kaptam, amit természetesen pod rendszerben teszteltem.
Az illatában egyértelműen kirajzolódik a banán és a frissen sült sütemény csábító illata. Erőteljes és mindkét íz tökéletesen kivehető benne, le se tagadhatná a desszertes mivoltát.
Az ízek az illatához képest még jobban ki vannak hangsúlyozva, viszont az egyensúlyt megtartva nem lesz uralkodó egyik íz sem a másik felett. A banán krémes, gazdagon és kielégítően hozza a gyümölcs ízét, valóban egy gyümölcs krém, vagy pép érzést kelti a gőzölésben. A tészta mely igencsak jól megsült formában jön le, mintha most vették volna ki a sütőből. Kissé füstös, már-már megpirult állapotban, de nem égetten, igazi desszert ízt produkálva édesíti meg a gőzt belélegzés és kifújás közben. Első használatkor az jutott eszembe „na, ez jól megsült tészta”. Kicsit soknak éreztem a sültes ízt, de a további használat után, úgymond rávezetett a termék arra, hogy „ennek ilyennek kell lennie”, hiszen a kapitány most vette ki a sütőből, még meleg benne a banán is, egyszóval: így van ez jól!
A többi „hajót” elnézve nem ez lesz az első és egyben utolsó ízteszt a gyártó kapitányától, mivel látok még érdekes ízeket például: sajttorta, karamell és mogyoróvaj ízesítéssel valamint dohány, vanília, karamell és mogyoró ízesítésű variációkat is.