Cloudy Strike - TB Madeleine Vanille
Gyártó: Made in Vape, Franciaország
Ajánlott keverési arány: 12-15 % a PG-VG aránynak megfelelően.
Ajánlott érlelési idő: 10-20 nap
Beszerzési hely: juicyvapour.com
A juicyvapour jóvoltából most kivételesen egy desszert dohányos terméket fogok tesztelni, amit kíváncsian vártam, mivel nem igazán szoktam ebbe a kategóriába tartozó termékeket bemutatni. Messze azért nem áll tőlem a kategória, mivel a desszert és a gyümölcs ízekben utazom. Mindenképpen egy kihívás lesz a kóstolás.
Felbontás után a dohány és a vanília keveredése érezhető az illatán, nem túl erősen, viszont jól kivehetően. Kellemesnek mondanám, nem egy hamutálas vagy szivaros illata van, inkább valami lágy és enyhe dohány lehet.
Az alap íz a dohány lesz, ami lágy, jól kiérezhető, viszont nem az a markáns és erős tömény dohány iz, ami leginkább hasonlít az analóg cigaretta ízére vagy illatára. Talán valami keverék lehet a gyengébbik fajtából. A vanília kicsit krémessé teszi az élményt, ebből adódóan lehet a dohány olyan lágy selymes, érzéseim szerint. A Madeleine, ami egy tojásos, vajas sütemény lenne, nem igazán érződik az ízekben, vagy ha van is benne, a dohány szerintem elnyomja azt. Ettől függetlenül az összhang nem rossz, sőt, egy könnyű vaníliás dohánynak tökéletesen meg is felel. Néha érezni egy kis édesítést is, melyet talán a benne lévő tészta képvisel, de a „néha” állítás kevés ahhoz, hogy rámondhatnám, hogy igen, ez a süti. Úgy gondolom, hogy egy kezdő Vapernek, aki még csak kóstolgat, és azon gondolkozik melyik kategória is lesz számára megfelelő, annak tökéletesen megfelelő lehet a termék. Nincsennek bonyolult és nagyon keveredett ízek, igaz van egy kis hiányossága a tészta terén, de könnyed és lágy íze szerethetővé teheti a terméket.
Köszönet a juicyvapour-os srácoknak, persze nem csak ez a termék, hanem a következő teszt alany is, ami szintén egy dohányos verzió lesz.