Asztalitenisz vagy bézbóz?
Az összes
Csúcs összefoglaló köszönöm szépen
Én köszönöm, hogy olvasol!
Szia Kedves Kinga.
Nemrég csatlakoztam az oldalhoz,nagyon meglepődtem hogy eggyáltalán létezik ilyen oldal.
No de nem ezért bátorkodtam írni neked,hanem azért hogy meg köszönjem a kiváló blogod,amit írtál.
Több ember tudtára kellene ezeket a tényeket juttatni,és akkor egy hatalmas közösség jöhetne létre.
Szia, Welcome.
Intelligens embereknek lehet jelezni, hogy van ez a site én is tettem már meg hasonlót.
Szintén!!
Szia Zsolt! Üdv köztünk!
Ez nagyon kedves Tőled, köszönöm! Örülök, hogy ide találtál, annak pedig még jobban, hogy tetszik amit csinálok/csinálunk! Érezd nagyon jól magad!
Köszönöm. Sok érdekességet találtam benne
Szia!
Tudnál segíteni hogy lehet megelőzni az akku felrobbanását? Főleg nyáron veszélyes gondolom (bár láttam már töltőn robbanást is).
Azt néztem hogy létezik tűzálló tasak , de 32ezerért nem tudok benevezni rá.
Hideg helyen nem tudom tárolni nyáron mert autó nélkül közlekedünk, nem tűzi közvetlenül a nap de akkor is 35+ fok van, sőt.
Strandon vagy egyéb helyeken meg nem tud leszokni az ember . Köszönöm szépen
Szia!
Először is nagyon fontos, hogy megbízható helyekről szerezd be az akkumulátorokat.
Itt van néhány:
Ha nyáron a nagy melegben tartósan nem éri közvetlen napsugárzás, akkor nincs ok az aggodalomra.
Ès ilyen akkumulátor tartók beszerzèsèt,használatát is javaslom.
A fentebb felsorolt üzletek valamelyikèben,biztosan találsz a pènztárcádnak megfelelő töltőt is,ajánlatos azt is ott beszerezni.
Köszönöm. De ha maga a készülék napon van (nyáron nem vonul el az ember árnyékba gőzölni) és fémes a test (mod) maga abból lehet baj nem?
Szia! A modokban az akkufészekben van szigetelés, hogy se kifelé ne legyen érezhető az akku melege, se pedig ne érje nap nyáron. A legfontosabb, hogy legyen az akkunak hűlési lehetősége magában a modban. Tehát legyen rajta valami kis lyuk, vagy bemarás vagy valami. És persze ne használjuk indokolatlanul magas teljesítményen. Ha ezek a “feltételek teljesülnek” nem lesz gáz. Ne aggódd túl.
Ha napon használod, és nem árnyékban, abból nem lehet baj. Használat után kikapcsolod, elteszed zsebbe, vagy kis táskába, tartóba. De semmiképpen sem ajánlott a tűző napon hagyni.
Remek írás @Vaperina_Kinga! Hálásan köszönöm a minőségi tartalmat, nagyon jó volt végig olvasni!
Köszönöm @Weoee
8 bejegyzést új témára osztott fel: A mod és az akku biztonságos használata
Sziasztok!
Remek összefoglaló! Még mindig nem értem, hogy lehetnek ilyen fafajűek hazánk nagy vezetői! Pedig nem lenne nehéz bebizonyitani az ellenkezőjét annak amit állítanak, híresztelnek. Idióták (ebben is).
nem fafejűek hanem mohó bábok
Sok minden pont így jó nekik, ahogy van. Nem a mi pénztárcánk és egészségünk a fontos. Amíg dohányoznak az emberek, addig fizetik a jövedéki adót, és ez nekik jó. Az egészségügy meg pont olyan, hogy ha a dohányzás miatt bekerülsz, onnan vagy nem jössz ki, így nyugdíjat sem kell majd neked fizetni, vagy szedheted a drága gyógyszereket, ami megint csak nekik jó. Ebből mi, átlagpolgárok, sehogy sem jövünk ki jól.