Én szerintem fogunk még mi nemzeti vape boltokba járni itthon … Az más kérdés,hogy max nézelődni , mert akkora jövedéki lesz rajta , hogy még Ausztráliábol rendelve is olcsóbb lesz vásárolni
Szerintem az kezd körvonalazódni, hogy a nikotin booster és azokat tartalmazó folyadékok kivételével minden rendelhető lesz. Bázisokat és aromákat senki nem említi tiltólistásként.
A nikotin adalékot kell csak megoldani… A PG-VG ezidáig hazánkba is elérhető volt, így most nem látom olyan borúsnak a helyzetet.
A 100-as nikotin beszerzése max. egy kirándulás és évekig letudva…
Hát Ausztráliából talán pont nem.
Hát nem. Itt a vape termékek online kereskedelme belföldön is tiltott.
Akkor Timbuktu…
AusztRáliáról írt Ispy és Tibor … vagy leköltöztél kicsivel délebbre?
Bazz, köszi! Nem! Igen! Vagyis felületesen olvastam… Bár onnan sem, az agyontetovált sörtesztelő nemjuteszembeaneve sem véletlenül költözött Angliába onnan. Vagy mi. Na jóvan, megyek sziesztázni. Kajakóma van.
Jah, én pedig már a covid intézkedések és vape miatt is jól tettem, hogy nem mentem vissza. Szép ország, de ennyi…max látogatóba megyek vissza talán.
Vaping Bogan
Szervusz Tibor !
“fogunk még mi nemzeti vape boltokba járni itthon”
Szerintem meg nem, szépen kinyitnak egy piaci rést, és lesz aki ezt jól ki fogja használni. És sajnos ezzel a biztonságos vásárlásnak vége lesz, bármilyen ellenőrizetlen mocskot (Nico) ránk fognak sózni kontrollálatlan áron…