Tények és tévhitek az e-cigiről

Én szerintem fogunk még mi nemzeti vape boltokba járni itthon … Az más kérdés,hogy max nézelődni , mert akkora jövedéki lesz rajta , hogy még Ausztráliábol rendelve is olcsóbb lesz vásárolni

4 kedvelés

Szerintem az kezd körvonalazódni, hogy a nikotin booster és azokat tartalmazó folyadékok kivételével minden rendelhető lesz. Bázisokat és aromákat senki nem említi tiltólistásként.
A nikotin adalékot kell csak megoldani… A PG-VG ezidáig hazánkba is elérhető volt, így most nem látom olyan borúsnak a helyzetet.
A 100-as nikotin beszerzése max. egy kirándulás és évekig letudva…

7 kedvelés

Hát Ausztráliából talán pont nem. :grin:

5 kedvelés

Hát nem. Itt a vape termékek online kereskedelme belföldön is tiltott.

5 kedvelés

Akkor Timbuktu… :joy:

4 kedvelés

AusztRáliáról írt Ispy és Tibor :index_pointing_up: … vagy leköltöztél kicsivel délebbre? :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Bazz, köszi! Nem! Igen! Vagyis felületesen olvastam… Bár onnan sem, az agyontetovált sörtesztelő nemjuteszembeaneve sem véletlenül költözött Angliába onnan. Vagy mi. Na jóvan, megyek sziesztázni. Kajakóma van.

8 kedvelés

Jah, én pedig már a covid intézkedések és vape miatt is jól tettem, hogy nem mentem vissza. Szép ország, de ennyi…max látogatóba megyek vissza talán.

8 kedvelés

Vaping Bogan :saluting_face:

9 kedvelés

Szervusz Tibor !

“fogunk még mi nemzeti vape boltokba járni itthon”
Szerintem meg nem, szépen kinyitnak egy piaci rést, és lesz aki ezt jól ki fogja használni. És sajnos ezzel a biztonságos vásárlásnak vége lesz, bármilyen ellenőrizetlen mocskot (Nico) ránk fognak sózni kontrollálatlan áron… :thinking:

4 kedvelés