Télen nyáron ugyan azt a PG/VG arányt használjátok? A Dvarw mintha nem úgy szállítaná a liquidet

Katuszvirág-lime is jobb így benne.:rofl::rofl::rofl:
A tekerést meddig huzzátok fel?

én most 2.5magnak a közepe van a csavar fejének a síkjában…

2 kedvelés

Körbe kell járnia a tekerést,már nem is bajuszozok hanem simán visszafelé (magam felé hajtom :smiling_face:) a vattát

3 kedvelés

Annyira megemeled??:thinking:

2 kedvelés

most így sikerült igen nem rossz aztán lehet síkban is és ahogy Zolika mondta a vattázást …holnap kipróbálom lejebb és a vattát variálni…

2 kedvelés

Holnap tesztnap lesz​:rofl:
Nekem is.:rofl::rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

1-2 mm a pintől,ha emeled akkor veszít az ízből szerintem.

3 kedvelés

Taníts mester :+1:
Nem gondoltam volna, hogy ilyen hosszú topic lesz,egy ártatlan kérdésből :rofl::rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

ez pont a bombonál színte mindegy de igen én is 1-2mm között szoktam az afc fölött…most így sikerült így kb.2mm…

3 kedvelés

Holnap 1.5-s afc ki,1.2-es vissza tekerés ki,vékonyabb huzalból 2.5-ös tekerés be.Azokból kanthal meg SS van.Melyik legyen?

2 kedvelés

én kanthal használó vagyok 99%-ban

3 kedvelés

Van itthon.Jövő héten jön vékonyabb ni80-as clapton is.Ez a fused nagyon vastag.

2 kedvelés

Milyen a vékonyabb ? :thinking:

2 kedvelés

én értelmetlenek tartom a claptont mtl-ben első pár slukk nagyon finom de én kb 20-at szoktam egymás után és szét melegíti a levest.

3 kedvelés

3 kedvelés

Ez vastagabb :smiling_face:és sima clapton,ami vastagabb a fused claptontól :smiling_face:
Ezért kérdeztem :smiling_face:

3 kedvelés

Talán a pioneer -ba jó lesz​:thinking::thinking::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Sima szálhuzal,abból is kanthal.(persze mindenkinek más a jó )
26-27-28-29-30 ha ettől nem jön az íz,akkor semmitől :joy:

3 kedvelés

Köszönöm.dvarw melyiket preferálja ?2-es,vagy 2.5-ös magot?

2 kedvelés

De valószínű.:disappointed_relieved:Azt mondták,hogy tökéletes bele.Hát nem.:disappointed_relieved: Ráadásul,jól vattázva tág .:rofl::rofl::rofl::rofl:Felajánlom​:+1:

2 kedvelés