Télen nyáron ugyan azt a PG/VG arányt használjátok? A Dvarw mintha nem úgy szállítaná a liquidet

Ez jó, mindenkinek más a véleménye…nekem csak ezt a Bombo vonalat adja dohány íz vissza adástól messze van szerintem. :grin:

6 kedvelés

Persze ezért jó ez :sweat_smile: nálam a dohányos ízeket adja a leginkább. A sima gyümölcsösök kb a második töltés után behalnak. Nem igazán tudtam rájönni de ez rengeteg dolognak a függvénye. Huzal, tekerés, vatta, levegőzés, keverés aroma stb… Szóval ja próba szerencse :sweat_smile: mindent ki kell próbálni, mindennek kell esélyt adni és tuti jó lesz.

6 kedvelés

Imádok Vapeagyalni ezeken… :grin: :+1:

4 kedvelés

Én is angyalok Egyenlőre az se biztos,hogy elég az aroma %-os aránya.Lehet, először azt kéne belőnőm,és onnan tovább lépni.De ma léptem egyet előre,az biztos.Hála nektek :+1:

3 kedvelés

Van min variálni…Mi itt vagyunk és szeretünk dumálni bármiről…csak bátran kérdezz bárkit…

3 kedvelés

Szoktam​:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:Közben megtalaláltam a webshopot,ahonnan rendeltem 2018 januárjában a dvarwot​:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

Tudnék mesélni pár forintról innen is :joy:

4 kedvelés

Én is… :grin:

3 kedvelés

Nem is gondoltam,hogy megtalálom az akkori számláimat :thinking:

3 kedvelés

e-mailben meg van…?

2 kedvelés

Szinte minden üvegpalástból vettem kettőt apránként a sokminden mellé a dvarw k-hoz ami egyik sem volt jó rá :joy:

3 kedvelés

az,hogy?

Nincs.Fent van az oldalon.Még a fiókom is él​:thinking:Pedig azóta sem rendeltem onnan.

3 kedvelés

Miért törölnének?

Mittomén​:rofl::rofl::rofl:inaktivitás?passz De már nem inaktív :+1:

2 kedvelés

Leveleztem velük mire kell.
Á,az tuti jó rá……
Rendeltem KETTŐT !
Nem jó,újratábla szintén levél,más,az sem jó.
Végül fasttechen tudtam még kettőt a végén rendelni :man_shrugging:

3 kedvelés

ez komoly!

2 kedvelés

Ott vettem az 5ml-s tankszekciót is.De hivatalos :rofl::rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Szinte már kétségbe voltam esve hogy nem találok :joy:erre tessék,ott még elkaptam az utolsó darabokat :grin:

2 kedvelés

De a gyári boltban nincs rá való?Ez marha fura…

2 kedvelés