Adott a ThunderHead Creations Tauren Elite Pro RTA.
A problémám a következő , kevest használtam. De a rövid idő alatt(pár hónap) tönkre ment a PCTG palást . Körben szét van repedezve .
Annyi lenne a kérdésem ez normális?
Dohány ízű aromákkal használtam , Blendfeel Irish Black , Pays , Golden Cavendish. 13-20 wattig , nem melegedett túl sem.
A citromos, és citrusos liquidek savasak, azok szokták így meg marni a palástot. Érdekes, hogy a dohányos is képes rá ezek szerint. Ha savas az aroma, akkor sajna ezt teszi a műanyaggal. Az üveg a legjobb, azt nem bántja semmit.
Használom ezt a tankot, és én is dohányosokat szívok, nekem semmi gondja nincs, de még nem is láttam ennél a tanknál ilyet másoknál! csak egy dologra tudok gondolni de ezt ne vedd készpénznek, szerintem aroma minőség is okozhat ilyen gondot! de mondom ez csak egy tipp! Bár, ahogy nézem azoknál az aromáknál azért csodálkoznék ha igazam lenne!
Nem tudom, csak egy tipp volt, igazából ezek már erősített műanyagból vannak nem úgy mint a régi műanyag palástok! Esetleg amire még tudok gondolni gyártási hiba, (anyag hiba)! Lehet kicsit több darálékkal dolgoztak és gyengébb a műanyag, és össze húzáskor hosszában repedezhet!