Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire igaz az, hogy a citromos/citrusos likvidek elrepesztik a klón dvarw palástját? (Átlátszó üveg szín, nem az opálos sárga)
Kerüljem őket vagy csak tévhit?
Köszönöm!
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire igaz az, hogy a citromos/citrusos likvidek elrepesztik a klón dvarw palástját? (Átlátszó üveg szín, nem az opálos sárga)
Kerüljem őket vagy csak tévhit?
Köszönöm!
Szia! Sajna nem csak tévhit! De sajna ez minden pc palástra igaz. Az ultem jobban bírja, de az sem a tuti. Csak az üveg mi ellenáll a citrusos leveseknek.
Hát, kb 2 éve használok Ultem-et (dwarv dl fl), és grapefruit meg lime is sűrűn előfordul, de sosem volt ilyen baja. PC igen, abból több is szétment.
Ráadásul az ultem nem törékeny, míg az üveg igen.
Én egyszer bennehagytam 2 hétig valami grapefruitos cuccot a byka v7-be, utána szétszedéskor vajpuha volt a palást, a menet bele is szakadt a fém részbe, szóval én inkább nem kisérletezek vele többet, drága mulatság volt a csere.
Szervusz @iFeherGabor ! Szervusztok !
Mivel senki nem említette , de ide tartozik, hogy nem csak a citrusos , de a fahéjas lekvidek is repesztenek !
Szép napot !
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.