Sziasztok!Ma egy kicsit elnézelődtem a neten egy pár órácskára és arra az elhatározásra jutottam,hogy kell nekem egy melós-utcai-itthoni de nem ünneplős modNaszóval a kiszemelt már megvan,de a színével nagyon nagy bajban vagyok.
Elképzeléseim szerint a fekete és a fehér az a szín,amihez minden tank menne.Ugye most van egy fekete Zq-m,úton van egy gun metal,és hála Ispy kínai linkjének egy ss dvarw is
Fekete mod-ot nem akarok(majd egy ünneplőset!),sajnos fehér nincs pedig azt már venném is.Szerintetek melyik az a szín ,ami mindhárom tank színhez passzol ?
Ez a gun metal
Lehet a második jobb,de már kifolyik a szemem,ti pedig több tankot láttatok már különféle modokon.
Egy másik kérdés ,erősítsetek meg benne,hogy nekem horgászatra valamelyik kétakksis aegis modra kell beruháznomDzsuvás-vizes kéz ,por-etető kaja,ide-oda lerakás az oldaltálcára,stb,bírnia kell a strapát.
Az Aegis mod témában meg tudlak erősíteni. Bár nekem nem két akkus, hanem egy squonk (10 ml tartállyal) Aegis-em van. De hát vagy az akksit vagy a liquidet kell külön vinni… Én az akksit viszem pluszban. Kirándulás vagy munka után simán lemosom a csap alatt!! Semmi gondja. A kijelző egyedül ami az X-en elég nagy sérülékeny felület. Én a két akksisból a Legendet választanám
Szia, ha ez segítség akkor gyorsan lőttem két képet, hogy néznek ki. Ne a Kayfun méretét nézd, hanem a szín összeállítás miatt raktam fel. Bocs, nekem csak ez az egy SS tankom van, a többi mind fekete vagy gunmetal vagy DLC. only vaping
Szerintem nincs olyan mod, aminek jól áll a fekete, a gunmetal és az ss is. A megoldás: kell egy fekete mod, egy gunmetal mod és egy fehér mod. Remélem segítettem.
Fuu ez jó kis link majd szét nézek mit adnak ingyér3avape-en találtam 37€-ert és mintha most lenne 15%-os kupon is ott.Jó dolog ez az EU-s posta de most nem sietek annyira,átgondolom köszi!
Nagyon köszönöm a képeket ,a fekete meg gun metal tankhoz biztos jó lesz ez a színkombináció,a dvarwot meg majd rárakom itthon és nem engedek be senkit hogy lássa
Az a helyzet, hogy amikor bagozik az ember, akkor megveszi a doboz cigit, meg az eldobható öngyújtót és ennyi, szívja. De a vape az más. Persze először megfogadod, hogy csak 1 szett, na jó, max. 2. Aztán megtetszik ez-az, mégsem jön be, amit vettél, a feketéhez nem meg az ezüst vagy az a kék mod nagyon bejön, kéne egy dl tank is, meg egy rdta, meg egy…és máris inkább egy hobbi lett belőle, mint a rabszolgaszerű függőség kielégítése. Ez egy technikai sport, ez ilyen. Vagy láttál már pecást egy bottal? Na ugye!
Vigasztaljon az a tudat, hogy amit most megveszel, azt nem szívod el, megmarad később is. Ha meg nem jön be eladod és kész.
…aztán megint mész alira
Nekem itt van vagy 600ml leves bekeverve, de már nézegetem ap-n, hogy miket kéne rendelni. Mert ha már az eszközök megvannak, akkor jöhet az aromák végtelen gödre.
ez így igaz én pl nemrég vettem miskolcon tankot ugye de nem elég már a tankodat nézegetem amit fel raktál hogy vegyem e meg vagy semőszintén meg fordult a fejembe a tankod de akkor már kell még 1 mod ishol ez hol az kell ez ilyen.
Tudod, 150 eur és kapunk kedvezményt, ingyenes szállítást, ne mond, hogy nem éri meg?
De én most nem költök, itt a kert, vagyis a helye, szó szerint talicskázom bele a zsét, ha eladok valamit, akkor max az van új cuccokra, már így is bújkálok az asszony elől…mindig mondja, hogy az valami új cucc? Á, dehogy szívem, ez már tök régi