Strasszmentes Vapefly Brunhilde SBS

Sziasztok!

Vapefly Brunhilde SBS beszerzési forrást keresnék. (Silver, Gunmetal) Az általam ismert boltokban már csak rózsaszín elérhető. Nem mintha jelentősen csorbulna a maszkulinitásom egy enyhén rózsaszín árnyalatú SBS nyilvános használata közben, inkább az a probléma, hogy nem egyértelmű mit jelent náluk pontosan a “pink”? Pár fotón így szerepen ez a színváltozat és meglehet, hogyha egy ilyen strasszos megoldás érkezne attól már bevérezne a szemem. Köszönettel.

6 kedvelés

Ha kipiszkálod a strasszokat, mondhatod azt hogy sörétessel megszórták és háborús ereklye.

5 kedvelés

Igaz, csak preorder de nézd meg légyszi.
https://www.sourcemore.com/vapefly-brunhilde-sbs-100w-box-mod.html

3 kedvelés

Vagy ijesztgethetném vele a tripofóbiásokat.

3 kedvelés

Köszönöm. Sajnos az előrendelés szerint itt is csak egy szín lesz elérhető majd és az persze a: Rose Pink. Azért rajta tartom a szemem.

4 kedvelés

Szia! Nekem piros van, strasszok ahhoz is jártak, de nem voltak alapból felragasztva a modra. Szerintem még mindig a dobozban pihennek a kis zacsiban, amiben küldték őket. :smiley:

6 kedvelés

Köszönöm. Időközben nekem is sikerült kideríteni, hogy a strassz aplikálása szerencsére opcionális. Eközben a készlet négy darabra csökkent, ezért a FOMO-tól vezérelve berendeltem a pink-et. Ha nagyon bugyirózsaszín lesz akkor B-tervként van itthon az örök klasszikus funky zöld-sárga villanyszerelő szigszalag. Majd azzal körbetekerem.

8 kedvelés

pfujj… egyre jobb.
Nem tudom miért fogynak el a normális színek, nem igaz már, hogy nem tudnak többet legyártani ezüstből vagy feketéből.

2 kedvelés

Mondjuk én ezzel a színnel pasiként kizárt, hogy mutatkoznék…ha fizetnének érte sem. De nem vagyunk egyformák, mindenkire máskép hat az érzékenyítés :imp: Szóval tőlem mindenki azt csinál amit akar :slightly_smiling_face: amíg nem akarják számomra is kötelezővé tenni ennek a színvilágnak a csodálását :slightly_smiling_face:

Az Ali-n van még 14db fekete azzal a hátulütővel, hogy csak coil-os tankkal egyben lehet megvásárolni. Nekem nem érte meg a felárat, mert azt a tankot legfeljebb egy parittyában használtam volna lövedékként, de parittyám meg nincsen.

Más viszont lehet megvenné csak a tankot is ha kedvező a felára :thinking:
Mint kiderült már lassan brünci klub is alakul :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Homokszórást fog kapni a pink, szóval kb. 5 perc alatt ezüst lesz.

3 kedvelés

Hát én nem találom. Mennyibe kerül tankkal együtt?

Alin keresni vape cuccot… Tyűűűű az melós :smiley:

2 kedvelés

Nekem van NARANCSSÁRGA modom.
NARANCSSÁRGA öcsém!
Pedig nem a kormányinfón vagy a békemeneten vettem csak tetszett ebben a színben.

4 kedvelés

Fekete + Tank Most a kuponokkal még tudsz lefaragni az árból.

4 kedvelés

Pink: 22ezer HUF
Fekete: 28 ezer HUF

b…meg hosszabb is 20 centivel a fekete vagy miért drágább?
Ez mekkora rasszizmus!

1 kedvelés

Milyen kuponok vannak?

30k vásárlás felett -3800 Ft: 11CD10
11k vásárlás felett -1100 Ft: 11CD03
A feketéhez jár a tank is azért drágább. A pink az csak fapados.

4 kedvelés

Ja értem.
Csak ez a brünci tank amúgy nagyon problémás állítólag.