Vapefly Brunhilde SBS beszerzési forrást keresnék. (Silver, Gunmetal) Az általam ismert boltokban már csak rózsaszín elérhető. Nem mintha jelentősen csorbulna a maszkulinitásom egy enyhén rózsaszín árnyalatú SBS nyilvános használata közben, inkább az a probléma, hogy nem egyértelmű mit jelent náluk pontosan a “pink”? Pár fotón így szerepen ez a színváltozat és meglehet, hogyha egy ilyen strasszos megoldás érkezne attól már bevérezne a szemem. Köszönettel.
Szia! Nekem piros van, strasszok ahhoz is jártak, de nem voltak alapból felragasztva a modra. Szerintem még mindig a dobozban pihennek a kis zacsiban, amiben küldték őket.
Köszönöm. Időközben nekem is sikerült kideríteni, hogy a strassz aplikálása szerencsére opcionális. Eközben a készlet négy darabra csökkent, ezért a FOMO-tól vezérelve berendeltem a pink-et. Ha nagyon bugyirózsaszín lesz akkor B-tervként van itthon az örök klasszikus funky zöld-sárga villanyszerelő szigszalag. Majd azzal körbetekerem.
Mondjuk én ezzel a színnel pasiként kizárt, hogy mutatkoznék…ha fizetnének érte sem. De nem vagyunk egyformák, mindenkire máskép hat az érzékenyítés Szóval tőlem mindenki azt csinál amit akar amíg nem akarják számomra is kötelezővé tenni ennek a színvilágnak a csodálását
Az Ali-n van még 14db fekete azzal a hátulütővel, hogy csak coil-os tankkal egyben lehet megvásárolni. Nekem nem érte meg a felárat, mert azt a tankot legfeljebb egy parittyában használtam volna lövedékként, de parittyám meg nincsen.