Sziasztok! :)

Senki se mondta, hogy azt a teát a bögrébe/kancsóba kell elkészíteni. Ezek szerint Te is a konyhapulton való teakészítést preferálod. Ahonnan felesleges úri huncutságok, mint pohár teljesen haszontalan, ha a pultról is lehet lefetyelni a friss teát :smiley:

2 kedvelés

Nekem is ez a bajom, hogy a telón könnyebben bökök. Vagy a darabszám ugrik meg :grin:

Szóval nem függők vagyunk, hanem Android bug.

3 kedvelés

Ami így gyorsabban hűl is :+1:
Ki hogyan kever?
…khm, konyhapulton :grin:

2 kedvelés

Hát… most kikevertem másfél liter lityót, egy fél liter 6mg - os nices löttyöt és kétszer fél liter nullást. (Elszámoltam a nikotint, lol :rofl: ) De legalább már van leves és nem szenvedek, mert amíg ki voltam teljesen fogyva, az valami borzalom volt, mert hát egy ilyen bolond mint én még jobban már nem tud megpupulni. Ja, és ezt nem borítottam ki :rofl: Mivel a konyhapultomat amúgy is mániákusan tisztán tartom (jó, más asztalszerű felületeket is, de azért ehhez tényleg extra-tiszta felület kell), így ott kevertem be a cuccost nyolcvan réteg folpakon és papírtörlőn. A nic - nél pettyet megrándult egyszer a kezem, de megfogadtam, hogy ha ezt kiborítom, én bevonulok egy magánzárkába a plüsskutyámmal és kész, befejeztem, kiszáradok, ennyi :rofl: Szóval nagy volt a tét. De sikerült különösebb dráma nélkül megoldani :grin: Szóval most büszkén eregetem a gyümis felhőket. Amúgy fun fact: TPA mangó. Magában borzalmas, szappanízű cucc. De (60% mangó alap) 40% grenadine - nal egészen kis fincsi lettm olyan lédús trópusi izé. Nem mangó, hanem valami trópusi cucc. (Mondjuk grenadine - nal már jó pár löttyömet sikerült megmentenem, mert baromi jó édesítő). Na most, hogy ezt elmeséltem, megyek is aludni. Heppi Színestojást tojó, gőzben gazdag Nyúlünnepet kívánok mindenkinek! :slight_smile:

8 kedvelés

Gratula :grin:tiszta konyha az pro​:+1: nic-től nem kell félni ennyire. (Zacher ügyeletben van)
Eszerint megmentetted, és valami trópusi izé lett. (Ez olyan, mint nálam a dohánylevek "Latakiás mentése :joy:).
Mivel új ízt alkottál, legyen legyen Gréti’s Trophical Thunder​:+1:
Adok címkét is:

Sok locsolót vagymi! :rabbit2:

2 kedvelés

Oh dánkesün :grin: Idén nem tolerálom a szódásszifont, pláne nem a vödör vizet, mert aki lelocsol az epöppentőmmel a kezemben, azt jól nyakon is vágom vagymi. :rofl: Elég, ha szaglok mint egy drogéria, legalább meglesz a social distancing az utakon, vagy ami még jobb: Elájulnak majd tőlem az emberek :rofl:

Tiszta konyha alap. Női háztartás, vagy mi a szösz. :blush:

Wow, tényleg! Gréti’s Trophical Thunder. A kép egyenesen brilliáns. Csinálok is címkét majd. :sweat_smile: :upside_down_face: Ez lesz a rövídítése: Dzsítítí :smiley: Legközelebb is Téged kérdezlek, ha sikerül új izé ízt összekutyulnom :grin:

3 kedvelés

Akkor erre alszunk egyet, hirtelen már ma lett :roll_eyes:pedig eskü 22 óra volt nem régen.
(Amúgy átérzem ezt a húsvéti hagyománykötődésedet" :grin:utoljára 35 éve élveztem talán a férfiasabb részét ennek a típusú évődésnek​:grin: azokkal a kölnikkel. Abban a milliőben…
Most liquiddel kéne.
(Hová szabad? Dripperembe!)
Akkor jó8 :wink:
Ui: a sonka a legjobb rész, és a hétfő :+1:

3 kedvelés

Pont ma rendeltem meg az OXVA - t egy új akksival alapos research után a vaperism.cz - ről :slight_smile: Mikor szoktak válaszolni…? Mondjuk kicsit bő lére eresztettem, angolul írtam, hogy Ti ajánlottátok az oldalt és hogy a discount code meg a cím meg kérdeztem, hogy milyen fizetési lehetőségek vannak, és hogy lehet - e, hogy 2 nap alatt kiszállítsák… nehéz döntés volt amúgy, mert nagyon morfondíroztam, hogy a kék-arany legyen, vagy a lila-arany… aztán döntöttem. Előbb egy kék-arany, mert az all time favorit (van benne ződ is :smiley: ), a kövi pedig a lila-arany lesz, mert az meg olyan, mint a naplemente a Balatonon és azt imádom. (tudom, bolond dizájnerduma, de akkor is :rofl: ) Mondjuk most gondolkodtam el, hogy a két ezüstszínű tank (GT II és GS II) kicsit érdekesen fognak mutatni rajta. De nem baj, úgyis lesznek új tankjaim… egyelőre kibírom így :rofl:

3 kedvelés

Amikor nagyon szépen megkérem őket(magyarul​:wink:),akkor 2 nap után nálam van.De amúgy max.5 nap és a kezedben van.Írtam,hogy felesleges angolul írni,mert azt is forddítózzák​:wink::joy:
Utánvetes fizetést szoktunk.Sztem ide nem is lehet másképp.Az emailra van hogy meg aznap,de másnap válaszolnak.
Képernyőképet csatoltál az emailba?
És beregiztél ugye?

3 kedvelés

Uh tényleg, írtad, hogy magyarul is lehet…na most már mindegy. Szépen megkértem őket, az a lényeg :grin: Mondjuk az lenne a szuper, ha a futárnál enne terminál, akkor tundék kártyázni, de majd megoldom, akárhogy lesz. Képernyőkép pipa és a beregizés is :slight_smile:

3 kedvelés

Sosem kérdeztem,hogy lehet-e kártyázni.Eddig a Fama hozta.Átállnak a GLS-re.Nálunk lehet amúgy,úgy tudom.

2 kedvelés

DPD-re… :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

@Janos_Groszeibl

3 kedvelés

1hete még DPD-volt

1 kedvelés

27 bejegyzést új témára osztott fel: Futár cégek, pozitív-negatív tapasztalatok