Sziasztok poco vapen duo. Társai.

Sziasztok lenne egy kérdésem. Vannak ezek a poco meg vapen duo meg társai 5mg/ml nikotin . Hogy lehet ezt ki számolni vagy hány doboz ciginek felel meg egy 60 000 szivásos e cigi . Előre is köszönöm a válaszokat.

7 kedvelés

Szia,én nagyon kíváncsi lennék arra a 60000 ! Slukkra :wink:

Egy bűzrúd 10-12 slukk,tehát 60000/12-vel :grin:ha jó a matek,bár már elég régen tanultam :joy:

5 kedvelés

Biztos nem lesz 60000 slukk. Jó indulattal is 5-8000 amit bírni fog a coil szerintem. Előbb-utóbb be kokszosodik majd vagy egyszerűen csak elporlad majd a tekerés benne. A másik, hogy ezekben nem lehet tudni pontosan milyen Nick tartalom van, hiába van ráírva. Ha csak nem legális forrásból vásároltad külföldről, pl. egy boltban

3 kedvelés

Szia !

Nem 5mg az hanem 5% a P betűs esetén .. a másik 2 és 5% ban érhető el aszem

Tehát tegyük tisztába gyorsan
Az 5% az 50mg/ ml .. ebből kifolyólag a 2% az 20mg/ ml

Pontosan Nem lehet kiszámolni mennyi doboz cigi / nap / per felhasználó .. viszont annyit lehet tudni hogy az 50mg os átlagos felhasználás mellett kb napi 4-4,5 doboz piros ciginek felel meg ..

4 kedvelés

Ezt mondjuk tetézi az a tény, hogy vape esetén nem szívódik fel ugyanolyan jó hatásfokkal mindig…

Illetve a reálisan 6-8000 slukkból 1500 lesz finom, utána fokozatos exponenciális rotty az íznek, th-nak.

3 kedvelés

A legnagyobb baj a teljes tudatlanság … Mert a legtöbben csak annyit tudnak maximum , hogy tiltott meg finom .. és olcsóbb mint a cigi .

6 kedvelés

jah, meg ki tudja milyen iparihulladék pg/vg van bennük…meg mi egyéb.
Ahol csak a profit a lényeg ott nem kell találgatni min spórolnak és kinek a kárára/egészségére.

6 kedvelés