Szeretném jegesíteni a liquidjeimet

Sziasztok.
Úgy szeretném jegesíteni,mint mikor nyáron iszol valamit,pl.colát és teszel bele jeget,hogy jó hűs legyen.Nem mentolt teszek ugye bele,hanem jeget​:wink:
A mentolkristály kivételével tudnátok ilyet ajánlani?
E miatt nem szeretnék kristályt:

A Vape42-t néztem,mert huzalt kell vennem és csak náluk van,ami nekem bevált.

De más közeli is bolt is jöhet​:wink:(AP,TLC,liquid-aroma-liquidhall,eliquidonline…)(Esetleg még a Csehek)
Olyat ajánljatok légyszi,amit ti már próbáltatok​:kissing_heart:

Hahóóó…valakiiii​:wink::heart:

2 kedvelés

Nem tudom mi nálad a liquidben a jég.
Én az Ánizst preferálom mentol helyett.
Most Gandalftól rendeltem VAMPIRE VAPE - HEISENBERG - ÁNIZS, MENTA, BOGYÓSGYÜMÖLCS ÍZŰ AROMA - 30 ML
4e Ft.
Magában is szivható, de nagyon erős az ánizs benne. Dohány aromákat kedvelem azokkal kevertem.
Tepsis aromákkal nem próbáltam.

1 kedvelés

Én meg nem tudom mit kéne. :thinking: Vegyél Sub Zero-t.

sub GIF

És a tankba cseppents szerintem, vagy a bekevert liquidbe. :thinking:

2 kedvelés

Szia.
Én nem szeretem a Heisenberget.
Nekem nem is mentolos.
Odaírtam,hogy nálam az benne a jég vagy jeges,vagy hideg vagy hűs,mint amikor a colába vagy bármilyen italba teszel jeget,hogy hideg legyen​:wink:
Nekem a gyümisekből ez az érzés hiányzik.
Mikor a szörpöt is jéggel vagy hideg vízzel csinálod(a hűtőből)

Igen,arra azt írják,hogy torokfagyasztó:wink:

1 kedvelés

Nagy csalódás lenne, ha nem lenne az. :slightly_smiling_face: Sub Zero karaktere, akiről kapta az aroma a nevét, képes a jeget irányítani, és bármilyen formába ölteni. Amit Sub Zero megfagyaszt azt semmi nem képes kiolvasztani.

2 kedvelés

És ezt be kell kevernem liquidnek és utólag a tankba tenni egy kicsit a gyümis liquid mellé vagy amikor csinálom a gyümis liquidet,az aroma mellé kell egy keveset ebből is tenni?

Persze, de tegyél próbát először 10 ml-rel.

Nekem a menthol is bevált erre. :+1:Mondjuk én th és szárazságnövelőnek tettem gyümölcshöz.
Működget, és hűsebb.

2 kedvelés

Igen, liquidnek, és a tankba tegyél csak pár cseppet, mert elég bitang.

1 kedvelés

A&L Ultimate Fury
A&L Ulyimate Oni.
Ezeket az aromákat én is próbáltam.
Fury… mangó, egy hűsítő utó ízzel.
Oni… citrus félék, lime, kiwi, az is hűsítő utó ízzel. Én gyári porlasztós kazánban használtam őket. Rendesen érződött a hűsítő utó íz.
30ml-es kiszerelésben kapható…

Ezek internetről levett képek. Csupán az ötlet miatt… Lásd h néz ki…

1 kedvelés

Köszönöm,de nem mentolos liquidet keresek,hanem csak hűsítőt a meglévő liquidjeimhez​:slightly_smiling_face:

Ezek nem mentolosak… En nem birom a mentolos ízeket. Ezért vettem ezeket. Mert ezek husitos ízek

Azok a zöld levelek a képen , a gyümölcsök levelei. Nem menta levelek…

Ismerem ezeket az aromákat​:slightly_smiling_face:Nem liquidnek való gyümis,hűsítős aromát keresek.Hanem vannak gyümis liquidjeim,amikbe utólag szeretnék tenni hűsítőt.Csak hűs aromát szeretnék.Minden más ízesítés nélkül.

3 kedvelés

Ezt is fagyasztósnak írják.

Ilyet kevert már valaki?

Értem már. Bocsánat!!

1 kedvelés

Semmi gond​:heart:

1 kedvelés

Ennyire fáradt lehetnék? Pedig aludtam jól az éjjel.

Amit beszúrtál Coolada sztem az kell neked​:+1:Ha nem mentolt keresel hanem jégkocka szerű hűsítést!

1 kedvelés