Sziasztok.
Úgy szeretném jegesíteni,mint mikor nyáron iszol valamit,pl.colát és teszel bele jeget,hogy jó hűs legyen.Nem mentolt teszek ugye bele,hanem jeget
A mentolkristály kivételével tudnátok ilyet ajánlani?
E miatt nem szeretnék kristályt:
Nem tudom mi nálad a liquidben a jég.
Én az Ánizst preferálom mentol helyett.
Most Gandalftól rendeltem VAMPIRE VAPE - HEISENBERG - ÁNIZS, MENTA, BOGYÓSGYÜMÖLCS ÍZŰ AROMA - 30 ML
4e Ft.
Magában is szivható, de nagyon erős az ánizs benne. Dohány aromákat kedvelem azokkal kevertem.
Tepsis aromákkal nem próbáltam.
Szia.
Én nem szeretem a Heisenberget.
Nekem nem is mentolos.
Odaírtam,hogy nálam az benne a jég vagy jeges,vagy hideg vagy hűs,mint amikor a colába vagy bármilyen italba teszel jeget,hogy hideg legyen
Nekem a gyümisekből ez az érzés hiányzik.
Mikor a szörpöt is jéggel vagy hideg vízzel csinálod(a hűtőből)
Nagy csalódás lenne, ha nem lenne az. Sub Zero karaktere, akiről kapta az aroma a nevét, képes a jeget irányítani, és bármilyen formába ölteni. Amit Sub Zero megfagyaszt azt semmi nem képes kiolvasztani.
És ezt be kell kevernem liquidnek és utólag a tankba tenni egy kicsit a gyümis liquid mellé vagy amikor csinálom a gyümis liquidet,az aroma mellé kell egy keveset ebből is tenni?
A&L Ultimate Fury
A&L Ulyimate Oni.
Ezeket az aromákat én is próbáltam.
Fury… mangó, egy hűsítő utó ízzel.
Oni… citrus félék, lime, kiwi, az is hűsítő utó ízzel. Én gyári porlasztós kazánban használtam őket. Rendesen érződött a hűsítő utó íz.
30ml-es kiszerelésben kapható…
Ismerem ezeket az aromákatNem liquidnek való gyümis,hűsítős aromát keresek.Hanem vannak gyümis liquidjeim,amikbe utólag szeretnék tenni hűsítőt.Csak hűs aromát szeretnék.Minden más ízesítés nélkül.