Hol laksz?
Lenn a messzi délen: Makó city.
Ha jössz, akkor mehet.
Én isCsak én Nagyszénás
Nem ápolok kellemes élményeket a Solubról sajnos, kivéve a mentolt, mert azt mai napig imádom. Az analóg letétele utáni második hónapban érkeztek és nagyon nem jöttek be. Túl töménynek túl műízűnek éreztem mindet, még az említett arány mellett is. Ezért hagytam fel vele teljesen. De ez is teljesen szubjektív, ezt elfelejtettem hozzátenni a korábbi hozzászólásomhoz. Ez az én szájízem szerinti értékelés.
Köszi, ez remek lett! Külön öröm, hogy egyetértünk a “TH hajszolás feleslegességében”. Jönni fog, amikor itt az ideje. Nekem kb fél év után érkezett meg “teljesen”, folyamatosan kellett és kell változtatnom az építéseken emiatt, de ez már az a kísérletezés, ami jólesik.
Fasza írás, ezért érdemes volt benéznem ma este!
Nagyon sokat írtak ide. Indítsak egy új témát? Nem tudom. Ugyanis nem nagyon érzem az ízeket 10% alatt. Addig sehogyan nem jött be nekem ez az egész, amíg ki nem találtam: A már kikevert aromán felül 7 csepp Solub Rotterdam, 5 csepp RY4 és 5 csepp 100 mg/ml nikotinos booster közvetlenül a kazánba. Ne ezek után kezd nekem jó lenni. Csak így nagyon fogynak az aromák. 2 ml-es Siren 2 tankom van, kerek 1 ohmos tekerés, és az a cipőfűzős vatta, most nem nézem meg ki gyártja, szerintem az mindegy, csak a vastagsága számít, meg hogy igazi gyapot legyen.
Ez ilyen, valakinek a heisenberg 5%-ban már aztakurva, nekem valahol 12 körül már jó is. Addig örülj, amíg nem dl-ezel, ahol minden slukk után szemmel is látod hogyan ürül ki a tankod.
Egyébként ha semminek nincs íze, akkor lehet érdemes játszani a tekeréssel, kevesebb menet, több menet, másik húzal, kevesebb vatta, több vatta, ritkítás, méretezés átnézése, tekerés pozíciónálása, több watt, másik vatta vagy másik tank. Ezek bármelyike okozhat íztelen tekerést.
Vagy csak tényleg nagyobb arányba kell keverned.
A heisenberg azért jó kiíndulasnak, mert olyan brutál, hogy az még a szar konfigon is átverekszi magát, nincs olyan opció, hogy nem érzed az ízét.
Alapvetően más az ízlés és más az ízlelés mindenkinél. Elsőként biztosan emelném az aroma mennyiségét.
Nálunk is akadnak ezzel problémák, mert előfordul, hogy ami nekem pont jó, az a Magzatnak már szívhatatlan túlaromázott lötty, vagy épp íztelen semmi és persze fordítva is megvan ugyanez.
Sok mindent lehet takarékosan csinálni, de az ízek miatt ebben az esetben nehéz lesz elérni, hogy a kecske is jóllakjon, a káposzta is megmaradjon, emellett pedig az élmény se vesszen el.
Kell bele a nikotin is. De kétélű a dolog. Ugyanis az ellene dolgozik az ízeknek. az csak csíp. A niksónak meg olyan tengervíz íze van. A fiam soha nem ment 12 mg/ml nikotin alá. Nekem eleinte kaparta a torkomat. De már kezdek hozzászokni. 3-6 mg/ml esetén az a baj, hogy egy ültömben kiszívom az egész tankot, utána még rágyújthatnék. Szóval el kellene találni mindenből a töménységet, de ezzel már egy éve játszom, és úgy néz ki, soha nem lesz vége. Ráadásul ez arománként mindig változhat. Már nagyon régóta csak ízbajnok alapot rendelek, engem senki nem néz, hogy füstölök. Inkább az a cél, hogy ne dohányfüsttel pótoljam ami hiányzik. Mert az nem egészséges.
Örök kísérletezés… De ha a nikotin mennyisége megvan, akkor az íz marad csak. Keverd töményebbre nyugodtan! Egy darabig valóban nem lesz gazdaságos, de jobb mint nem megfelelő ízt szipákolni egész nap. Én már felírom melyik aromát milyen arányban kevertem. Így nem kell elölről kezdenem folyton.
Szia @Tibor_Hamvas !
Sikerült döntésre jutni, hogy haladsz a kitalálással? Remélem ki tudtál hámozni valami okosat az infózuhatagból
Hello.
Igen egy fura döntést hoztam…
Készülök vásárolni egy wotofo rdta s mesh lappal szeretném hajtani, rendeltem pár aromát ami pinkman-heisenberg-lemontart-deuterium. S egyenlőre 9mg erősségü alaplevet. Meglátjuk… s még egyszer nagyon köszöm mindenkinek aki egy kicsit is hozzá tett ehez…
Nincs fura döntés, majd alakul menet közben! Majd abban segít asztaltársaságunk, amit választottál, amennyiben szükség van rá.
Sok sok örömet a gőzölésben! Ez így igazi gőzizélés lesz!
Szia @Tibor_Hamvas,
Rég nem láttunk. Remélem sikerült végleg átállni Érdeklődnék, hogy a választott tank és liquidek beváltak végül?
Sziasztok,szép napot!!! Sajnos nem sikerűlt át álnom sajnálatos modon mert tény fontos az egésség de…sajnos az anyagi sem mind1. S hát mivel én dl-ni szerettem volna azt is próbáltam sok nekem anyagilag az ecigi igy maradtam egyenlőre a töltött ciginél…(szerintem a mai világban drága mulatság a vepelés főleg dl ben) én amikor probáltam az átszokást napi 30-40 ml ment el na most ha azt megveszed alaplé + az a csomó aroma ez anyagí csőd az én helyzetemben mig a töltött cigim megvan max 14 ezer forintból. Nagyon szépen köszök mindenkinek mindent is s nektek további jó vapelést
milyen erősségű alappal szívtad el azt a 30-40 ml levest?
6 mg utóljára ha többa nikotin akkor meg az alap ára van az egekbe szerintem… pl eliquidvg-ről vettem 1 liter 13400 forint a 9mg most ehez veszel majdnem 6 jobb aromát már is ott vagy hogy 30+ ezer forint s ez egy hónap…kezdem azt érezni hogy a vapelés kezd a gazdagok sportja lenni s nem azt szolgálja amire valóban kellene átszokás egéségesebb élet