A kivonatosaknak csak használ az idő.Fél éves latakia ,valami mennyei
Nekem most az Irish Black-ből kezd kiveszni a Black és inkább egy egyszerű latakia maradt.
Van olyan aroma, amiböl pár nap alatt kimegy az egyik összetevő… Az Irish jelző azt hittem, itt kv-sat takar.
@Zolika nem akarom én, hogy terhes legyen
Nem, nem, ez egy latakia stout sör egyveleg. Mindkét ingrediens eredeti
Mondjuk a latakiát nem lehet elpusztítani semmivel
Az tuti.
Ha egy tankot kinevezel Latakiásnsk, abból már ne szívj papi krémjét mert nyomokban mogyorót…
Talán a 10 százalékos M-type kiöli
A latakia mindenhez csak hozzátesz,el nem vesz
Mondjuk nálam is ki van nevezve a Pioneer a latakiának
De ami eltávolíthatatlan az az Adam’s Vape cuccok. Na azt vésővel kell leszedni aromaváltáskor
Az Expro v4-emnek már az üvegpalástja is halványbarna, nem csak a szilikonjai. De ez van. Ezért szeretjük.
(Talán a Flóraszept eltüntetné…de az is th-s)
És abban tuti vagyok, hogy 2 évesen se lesz kutya baja, maximum még bukésabb lesz. (Azhad).
Ha kinyításkor megkérdezi, hogy nagy menüben kéred, mehet is a lefolyóba, elbukott.
Szerintem nem kell ezt annyira túlaggódni. Nekem annyi teljes longfill, aroma, és bekevert liquid -em van, na meg alaplé, és nikotin, hogy üzletet nyithatnék. Mert hát tudjátok hogy van ez… Ezt is akarom, azt is, fuu az de jó lehet, na meg amaz is… Hát jól felgyűlnek. Vannak 3-4 éves aromák, kész levek is. Egy karton dobozban várakoznak a szekrény alján, míg valamelyik sorra kerül. Csak a nikotint tartom mélyhűtőben. És azt kell hogy mondjam 3 év elteltével is patika ízek jönnek elő. A lényeg, hogy tényleg ne legyen erős fényben, vagy ami legfontosabb napon. Illetve egy “lejárt” rossz nikotin nagyon el tudja rontani. Arra figyelni kell.
Sajnos nem mindegyik levesnél válik be.
Én már tapasztaltam 1.5 + éves leveseknél ízvesztést, íz romlást.
Ami sokat áll, de van esélye, hogy el lesz szívva, annak jó ötlet a hűtő, 5-7 fok.
Amit hűtőbe tettem, az majdnem megállt a “változásban”.
Witchcraft Grimore Of Potions sorozat. 2 éve kaptam tesztre, fél évvel ezelőtt még élővettem, de már csak árnyéka azoknak az ízeknek amiket 2 éve éreztem. Van amelyik eláll, van amelyik nem.
Ezért merem mondani, hogy a hűtőben 5-7 Celsius -fokon kitolható, jelentős mértékben lassítható a túlérés, ízvesztés-és ízváltozás.
Kombinált desszertnél pláne ajánlom, illetve összetett ízekre. Amit március elején bekevertem, “kényesebbnek találtam”, és mennyisége miatt bevágtam a hűtőbe, az mind köszöni, jól vannak.
Sem bebarnulás, sem különösebb ízváltozás.
A gyümölcseimnek is jót tett.
Talán a kivonatos dohányok azok, amik nem sínylették meg a fénytől védett szobahőt. Sőt, egyik-másiknak jól áll a kor.
Vérbeli Vaper rekviráljon magának egy fél hűtőpolcot megéri.
Én nem szoktam az alap levet előre bekeverni nikotinnal csak amikor bekeverem az aromát.
Akkor szoktam hozzá adni a nikotint.
Addig a nikotin saját flaskájában bontatlanul van sötét helyen a szekrényben.
A tankban hagyott leves valóban veszít az izéből és sötetebb színű lessz.
Én sem szoktam, ahány aroma annyi fajta keverés, amitől egyébként hülyét kapok.
Plusz te a koxxal is kell hogy számolj (ld. aktív szén hatása az íz-és illatanyagokra).
Itt most 10ml-es boosterről van szó?
Tisztelettel
Igen.
Nikotin booster. 10ml.
Sziasztok!
Tavaly augusztus óta áll a műhelyben 1 üveg bontatlan VG-m. A hely árnyékos/sötét viszont a hőmérséklet igencsak ingadozhatott. Melegben 28-30 fok hidegben pedig 4-5 fokra is lemehetett. Megbontottam, beleszagoltam rossz illatot nem éreztem. A lejárat idén szeptemberi. Szerintetek használhatom még?