Az lenne a kérdésem, hogy körülbelül 600ml bontatlan koncentrátumom maradt, változó a rendelési idejük, kb 1,5 éves a legidősebb. Eddig zárt, sötített dobozban tároltam őket, szobahőmérsékleten (18-20 C között). Mivel még egy jó darabig el leszek velük (a legrégebbiből kevertem és semmi baja nincs) Érdemes-e lefagyasztani? Válaszokat, tanácsokat előre is köszönöm. Szép napot nektek
Mindennemű hűtés végülis meghosszabbítja az “életét”, szóval én is így járok el. Nic fagyasztva, aroma, levesek egy része hűtő ha fér, ártani nem fog….
Szia! Nekem is vannak olyan aromáim amik már 3 éve az ágynemütartóban vannak! (Inséges időkre mint amik most vannak) Fagyasztásról nem tudok sajna nekem ez új.. Viszont a régi “ lejárt” aromákat már nem annyi alaplével töltöm fel mint új korukban! pl: : Ha eddig teletöltöttem a 120 as flakont, akkor ezeket már csak 3/4-ig,(90-100 milli) Nálam így is működik komolyabb ízvesztés nélkül! De gondolom itt is aromafüggő a dolog hogy melyik hogy viselkedik! (nálam a TNT dohányosai egész jól bírják lejárati idő után is.)