Nem mindegy az sem, hogy az alatt a közel 2-3 év alatt hol volt a szobában. De lehet, hogy simán csak alul lett aromázva.
Van olyan tagunk, aki 2 éves bekevert levest hűtőben tart, és nincs még semmi baja?
Illetve 2-3 éves aromát szintén?
(Tehát 5-6 fokon).
Megnyugtatás(om)ul kérdezem
Már nem csinálom de régen tartottam hűtőben 2évig is…már nem veszek annyi alapot aromát meg nem tartom ott csak lakásban…
- Aki így járt el, sajnos már nem jelentkezhet?
Szépen kérek mindenkit aki a kérdésben érintett, hogy jelentkezzen! Ne ilyesszünk rá ilyen otromba módon egyik vaper társunkra sem! Köszönöm!
Már nem keverek annyi mindent hogy 1-2 évre elég legyen
A kevesebb több jeligét megfogadtam
Jó, kibirom jó darabig így is
Most fogom elszívni a fél éves mókust, kezdek azon az állásponton lenni, hogy amit bekevertem el is szívom
Így vagyok én is talán ha 2 liter be van keverve az is a szobában tartom.Többet nem kutyulok be mert azt vettem észre már nem olyan tartós az ízük mint régen…
Kb így vagyok én is ,de inkább keverek többször akár 60 ml-t vagy 100-at minthogy ne az az íz legyen amit megszoktam
Khm …nálam vannak kivételek
Rápróbáltam a IW citromoshosshíjjákjára…khm…még nem dobom ki ,de nagyon hajaz afelé
Hát a múltkor kiontottem párat, szükség volt az üvegre hát tudod attól a rumostol megszabadultam
Pedig az finom kinek a pap…tudod
Igen, a katicat még nem volt szívem kionteni
Nekem szobában tartott Five Pawns liquidjeim simán kihúzták 2 évig. Azután kezdtek lejtmenetbe.
Úgy általában sztem 2 évig bármi kibírja, de pl kivonatosok túlszelidülnek. Nem erőtlenek, csak mások, mint amire emlékeztem.
Eszerint hűtőben is ki kell bírnia, ha szobában is ok. Köszi, ez hasznos volt
Magyarázat, mivel mindig el vagyok hülyéskedve, meg kiröhögve, ha erről kérdezek (amúgy nem veszem a lelkemre):
Nekem kell sok íz, én így tudom és szeretem ezt csinálni. Váltogatom napi 4-5 fajtat. Nem hiszem, hogy 1 év alatt ne szívnám el, ami van, de 3.5 hónapos vaperként nincs gyakorlati saját tapasztalatom.
Szóval 5 fokon 1-2 évig illik hogy ne romoljon az állaga, erre voltam/vagyok kíváncsi csak
(Meg némi ideg bennem is dolgozik, mit hoznak a változások).
Én mostnában mindennek csak a felét keverem be. Így tovább van friss ugyanabból
Én is átálltam erre pár ízzel. Persze olyannal, amik állandók lettek. 50-60 ml egyszerre.
Darab aroma meg be a frigóba szintén.
A longfill nem kérdez, azt felöntöm fullra.
Csupán látni szerettem volna, hogy hűtőben elállhat 1-2 évig, gyakorlati tapasztalat alapján.
(8 havi lehet bekeverve most maximum, de ez 20-25 íz, mind bevált).
Szobában tárolom, de a hűtőben elvileg tovább meg marad az a friss keverés érzés, nem csak nyáron érdemes ott tárolni, hanem egész évben. Bár csak 30ml-ert keverek, néha van, hogy többet. Pl most a Pompeiből beletoltam mind a 10ml-t, aztán most ott áll, majd elfogy, remélem.
De ez hűtőből kivéve, hűsen olyan aaah, úgyhogy marad a polcon.
Én szeretek ezzel is vacakolni, szeretem szaglászni, nézni hogyan érik, fejlődik, kezdi az ovit, sulit, gimit, tanul ügyvédnek, vagy orvosnak, s végül, hogyan végzi pénztárosként a Penny-ben.
Szerk.: A hülyeség miatt majdnem elfelejtettem. Nem mindegyik íz való hűtőbe. Vagy, ha ott tárolod, akkor használat előtt kicsivel már lehet ki kell venni, mert pl. ennek a kávésnak nem tett jót. Betettem, gondoltam nyami, jegeskávé. Áh, nem jó.
Egyébként a koolada-s ízek hamarabb elvesztik az intenzitásukat. Nem bírnak ki fél évet sem, megfigyeléseim szerint.
Köszi a humorérzék plusz 20 pont
ok, kiveszem ami olyan, időben kiveszem.
Ha nem akarsz már gondot időben vedd ki…
Vagy a nagyapám módszer…egy lyukkal …arrébb teszed a …nadrágszíjat