Nyugodtan
köszi a gyors választ! viszont tuti nem fog elfogyni a lejárati idő előtt. van jellemzője a romlásának? színe,szaga megváltozik?
P.ü… 10 kari
Egyébként igen, ha színe-szaga van vagy kis helyes pelyhecskék úsznak benne, ne adj isten kissé opálos, az régen nem jó… Akkor kuka.
2020-as, hűtőben tartott bontatlan VG vajon jó lehet még?
Teljesen
Használati utasítást ld. pont feletted
Igen, csak az előző kérdező VG-je nem 3 éves.
Átlátszatlan flakonban van, és bontatlan, így nem tudom, milyen az állaga. De majd bontom akkor és megnézem. Nem akarom, hogy foglalja a helyet a hűtőben, ha már nem jó.
2 dologból tudhatod, hogy nem jó. (Na jó, 3…)
- Zavaros, kevésbé áttetsző fénytörés
- Híg vagy inkonzisztens állag
- Kellemetlen, “érezhető” illat.
Tudtommal hűtve 3-5 év.
Ez noob kérdés lesz de leegyszerűsitve ha a bolti kész liquideket beteszem a hűtőbe akkor hűvösebb lesz a gőz?
A gőz sosem lesz hűvösebb
Hűvösebb érzés az olyan típusú aromától lesz.
Ha koolada-t tartalmaz például…
Végülis a logika is ezt mondja. Köszönöm a választ!
Nem hűvösebb, hanem olyan volt, mintha friss lenne.
Szia!
Bennem amiatt merült fel a megfagyás kérdése, mert most rendeltem FloraVita-ról 1-1 liter PG, VG-t
Tegnap be is rakták csomagautomatába, viszont én csak holnap tudom átvenni
A PG fagyáspontja elvileg -58 °C, viszont a glicerinről nem találtam csak annyit hogy 18,17 °C
Szóval a hozzászólásod alapján ha jól értem nem kell aggódnom, met nem lesz semmi baja?
Előre is köszönöm!
Szia. Így van. Fagyasztóban tárolom az alapot, ott -8 fok van, ha jól emlékszem, és csupán besűrűsödik. A PG méz állagú lesz, a VG kicsit sűrűbb. KB mint a szurok, de megfagyni nem fog egyik sem.
Nagyon szépen köszönöm az infót!
Sziasztok!
Kicsit késve sikerült átvennem a 100- as nikotinomat.
Kicsit megbarnult, szaga nincs, vagy csak nagyon minimális.
Nem lesz vele probléma ha bekeverem ugye? (Végül is a bekevert nikotin is barnul)
Köszi a segítséget!
Szia!! Semmi probléma nem lesz vele!!
Köszönöm szépen!
Én is így gondoltam, de a tapasztalt kollégák véleményét is ki szerettem volna kérni mindenképp
Nagyrésze be is lesz keverve, a maradék meg megy majd a fagyasztóba
Ahogy @Paska Tibor is írja,használd el nyugodtan,nem lesz semmi problèma vele.
Èn szemèly szerint már kaptam jó nèhányszor ilyen barnás színű 100-as nikket.Termèszetesen,ha már fizettem èrte,el is használtam.
Mostanra azonban eljutottam arra a szintre,hogy ha már fizetek èrte,ès tudom jóval többet,akkor ne legyen már se barnás színe,se pedig fura illata,így inkább boostereket veszek.
Nem szokott semmilyen színe lenni
Mindig nagyon szép kristály tiszta szag mentes.
Gyorsan postázza az eladó is
Csak történt egy kis kavar a szállítási címmel, így kb 4-5 nappal később kaptam meg
És hát ebben a melegben……