Suicide Mods Stubby 21700 AIO

Remélem jövő héten már ideér.

6 kedvelés

Ha olyanom van,(má’ mé’ ne lenne) papír zsebkendő darabkát rakok a tartály mögé és pássz.
:wink: :smiling_face:

6 kedvelés

@tibor_balogh @felixo Minden dna mod az Evolv Escribe alkalmazással módosítható, személyre szabható.

Még én sem vágom teljesen, de nézegetem, próbálgatom. Fontos, hogy az akku kezelésbe ne nyúlj bele! A képernyőn megjelenő dolgokat módosíthatod, tölthetsz le már meglévőket, vagy készíthetsz sajátot is!

Sőt, ha csatlakoztatva van a dna eszközöd, akkor ellenőrzi a program, hogy a legfrissebb firmware van-e rajta és ha akarod feltelepíted. De ajánlott minden modosítás előtt lementeni a működő állapotot, beállításokat.

10 kedvelés

Its Beautiful Reaction GIF

5 kedvelés

Biztos fogok benne segítséget kérni ..addig legalább ki tapasztalod :heart::joy:

most a lakás felújítás volt a fő project , de mindenképp fogok venni … És akkor vissza térünk erre… Gondolom ez PC -re van ..

7 kedvelés

Szia.

Igen az oldalon 3 oprendszerre van softver windows,linux,mac.
Leis szedem megnézem mit lehet mahinálni benne.:slightly_smiling_face:Igy eggyel több ok a zasszonynak miért hozzon nekem a jézuska még egy stubbyt.:joy:

7 kedvelés

Itt a fórumban vannak letölthető témák is hozzá.
Pl.

9 kedvelés

No már be is regeltem az oldalra leszedtem a szoftvert.Akinek gondot okoz az angol egyik honfitársunk tett fel magyarítást a forumba hozzá.Láss csodát már magyarul is tud.
De egy biztos inkább 3 hónapig zsíros kenyér de akkor is kell egy Stubby 21700 DNA 60C.:joy::joy:

Pár kép a progiról magyarul.

9 kedvelés

Sziasztok! No, itt az első kokszos tekerésem. Még ilyen sosem volt. :grin: A Biggy Bear Evo (kék) megtette a hatását. Kondenz nincs a tank helyén, csont száraz.

Viszont, nem tudom, hogy a következö az valami hiba-e: Stubby 21 dna60c standby módból való visszatérés után, a tűzgomb megnyomását követően a képernyő egy villanásnyi időre pixeles. Amúgy ezt követően minden ok, semmi pixel. De hosszabb használat nélküli idő után, mindig így indul. Valaki esetleg valami tippet tud adni, hogy ez így okés vagy nem? Mert engem kicsit már zavar.

9 kedvelés

Szia ! Nekem fura lenne , ha ez így normális lenne … Ha esetleg más témát huzol rá akkor ez is változhat ? Nem tudom csak töprengés van

7 kedvelés

fura lenne ha ez lenne a normális

4 kedvelés

Tank rendesen rögzítve van ?
Csak azért kérdezem, mert nálam az elején a sima Stubbynál fel-fel villant a kijelző. Aztán rájöttem, hogy nem húztam meg rendesen.

5 kedvelés

@tibor_balogh @felixo @Zsolt68

Minden rendben passzol, rendesen működik. Kivéve ez a standby módból való indulás ilyen. Más témával is ugyanez! A legújabb (2024) és az eggyel régebbi firmware-el is ez van. Már írtam a shop-nak is, ahonnan rendeltem, de majd hétfőn lesz válasz, korábban nem.

10 kedvelés

Remélem megoldódik. :hugs:
Azért ez nem egy 2 pálcás, búcsúi darab.

6 kedvelés

Remélem én is! Lehet, hogy csak én vagyok ennyire szőrszálhasogató!? Amúgy ma megnéztem és mindhárom dna60c-s stubby-m ezt csinálja. Tehát lehet, hogy csak én gondolom túl a dolgokat!?

5 kedvelés

Kijelzőfrissítés lassúsága, stb., sok minden miatt lehet, nem biztos hogy hiba.

5 kedvelés

Lehet. Vagy mivel standby módban lekapcsolja teljesen a képernyőt, nem csak elsötétedik, visszatéréskor, ébredéskor kapott energiaimpulzusra igy reagál a képernyő. Tehát lehet, hogy ez a normális.

5 kedvelés

Amúgy is marokban van .. :rofl::heart:

4 kedvelés

A standby nem kikapcsolható valahogy számító gépen? Nem tudom ,de bármi lehetséges ..ezek már okosabbak mint mi .. éljenek a mecha mod-ok

arnold schwarzenegger film GIF

5 kedvelés

Szia!

Én itt probálnék meg valamit állítani.

Igaz MÉG nincs ilyen stubbym még.A lapin mar fenn a progi magyarul is tud stb.már csak stubby kell …:joy::joy:

4 kedvelés