Suicide Mods Stubby 21700 AIO

Jut eszembe, drip tip linket nem elfelejteni elküldeni (privibe). :grin:
Tényleg, Stubby 21 DNA-t hol lehet most kapni ? :thinking::grin:

5 kedvelés

:joy::joy::joy:

6 kedvelés

Holnap fater :face_blowing_a_kiss:

5 kedvelés

Shaun The Sheep Movie Ok GIF

4 kedvelés

Sziasztok! A mai napi tevékenység, a Stubby-k teljeskörű takarítása, karbantartása. Az MNCH és az Plasma X-Ray Stubby-k használtan kerültek hozzám. Az MNCH-ra nagyon ráfért a takarítás, látszik, hogy nem volt neki rendes gazdája, bár kopás, karcolás nagyon elenyésző, de a leves az folyt mindenhova!

Hamarosan érkezik a Stubby 21700 X-ray dna60c is purple plasma színben! :blush:

10 kedvelés

Csak arra leszek kicsit irigy :rofl::heart:

6 kedvelés

Akciós volt, nem tudtam ellenállni! :face_with_spiral_eyes::face_with_spiral_eyes::face_with_spiral_eyes:

9 kedvelés

Szia!

A stubby egy gyerekbetegsége hogy a tankot takaró alu borításra belül kicsapódik a liqvid.Ez időnként ha zsepivel letörlőd semmi gond nincs.Na meg a gyári drip tip semmire nem való műanyag filléres szemét.Nálam a 21700as napi használatba van. 0-24 ahogy fogy az íz vatta csere tank mosás forróvízel azt mehet tovább.Az aksi nekem 2-2,5 napot bír 20w vandy vape kék huzal.Attól függ mennyire ragad a kezembe.:joy:A tank nem ereszt nem szivarog semmi más problémája nincs.Fedlap belső felét néha letőrlőm azt pá.

6 kedvelés

Ez nem gyerek betegség ez alap … egy Boro sem lesz csont száraz, főleg ha teljesen zárt a kazán helye .. ezzel együtt kell élni :heart: csak a Stubby 21 :heart:

18650 -ben abszolút nem is gondolkozom , vagy gondolkoztam

6 kedvelés

Most, hogy nem törlöm naponta a kondenzt a boro mögül azt vettem észre, hogy csak egy bizonyos mennyiség gyűlik fel (az első napon) majd az egy hétig sem lesz több :thinking: Elől (látható helyen) nem jelenik meg, nem okoz gondot a jelenléte. Szóval tök feleslegesen takarítottam naponta az első AIO-mat…csak annyit ertem el vele, hogy a rögzítőcsavar javíthatatlanul elkopott

7 kedvelés

Én sem szedem szét naponta. Ez csak egy használat előtti alap tisztítás, karbantartás volt, mivel meg akartam bizonyosodni arról, hogy másodkézből szerzett stubby-k alaplapjához nem került-e liquid. Az MNCH-ban az alalplap alatt volt trutyi, de nem károsította szerencsére.

6 kedvelés

Azért a Stubby az Stubby. :heart_eyes:
Íz visszaadásban Top 1. :hugs:
Sajnos még a pulse v3 is nagyon csak alul marad.

5 kedvelés

Pulse V3 sose lesz felelős az íz visszaadásért.:sweat_smile:

8 kedvelés

Jó kis cucc, de a Stubby sokkal jobban teljesít nálam. :hugs:
Pulse aio mini-re leszek nagyon kíváncsi.

4 kedvelés

Az a fontos, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő eszközt. :grin::ok_hand:t2:

10 kedvelés

Ez pont így van :roll_eyes::joy:morgen
Coffee Machine GIF by BuzzFeed

7 kedvelés

Nem lehet odatenni egy pici vattadarabot? :roll_eyes::thinking:

3 kedvelés

Nem is gomdoltam volna, hogy ennyire komolyak és csapágyazottak a Stubby-k, de látom cserélve, felújítva lesz valóban minden prémium SKF Svéd alkatrészekkel. :winking_face_with_tongue:

7 kedvelés

Nem jön át a palack íze ? :rofl::hugs:

8 kedvelés

Ízben nem rossz a Pulse RBA .. nyilván Stubby jobb , de nagyon finom lesz a Pulse is :heart:

6 kedvelés