Jut eszembe, drip tip linket nem elfelejteni elküldeni (privibe).
Tényleg, Stubby 21 DNA-t hol lehet most kapni ?
Holnap fater
Sziasztok! A mai napi tevékenység, a Stubby-k teljeskörű takarítása, karbantartása. Az MNCH és az Plasma X-Ray Stubby-k használtan kerültek hozzám. Az MNCH-ra nagyon ráfért a takarítás, látszik, hogy nem volt neki rendes gazdája, bár kopás, karcolás nagyon elenyésző, de a leves az folyt mindenhova!
Hamarosan érkezik a Stubby 21700 X-ray dna60c is purple plasma színben!
Csak arra leszek kicsit irigy
Akciós volt, nem tudtam ellenállni!
Szia!
A stubby egy gyerekbetegsége hogy a tankot takaró alu borításra belül kicsapódik a liqvid.Ez időnként ha zsepivel letörlőd semmi gond nincs.Na meg a gyári drip tip semmire nem való műanyag filléres szemét.Nálam a 21700as napi használatba van. 0-24 ahogy fogy az íz vatta csere tank mosás forróvízel azt mehet tovább.Az aksi nekem 2-2,5 napot bír 20w vandy vape kék huzal.Attól függ mennyire ragad a kezembe.A tank nem ereszt nem szivarog semmi más problémája nincs.Fedlap belső felét néha letőrlőm azt pá.
Ez nem gyerek betegség ez alap … egy Boro sem lesz csont száraz, főleg ha teljesen zárt a kazán helye .. ezzel együtt kell élni csak a Stubby 21
18650 -ben abszolút nem is gondolkozom , vagy gondolkoztam
Most, hogy nem törlöm naponta a kondenzt a boro mögül azt vettem észre, hogy csak egy bizonyos mennyiség gyűlik fel (az első napon) majd az egy hétig sem lesz több Elől (látható helyen) nem jelenik meg, nem okoz gondot a jelenléte. Szóval tök feleslegesen takarítottam naponta az első AIO-mat…csak annyit ertem el vele, hogy a rögzítőcsavar javíthatatlanul elkopott
Én sem szedem szét naponta. Ez csak egy használat előtti alap tisztítás, karbantartás volt, mivel meg akartam bizonyosodni arról, hogy másodkézből szerzett stubby-k alaplapjához nem került-e liquid. Az MNCH-ban az alalplap alatt volt trutyi, de nem károsította szerencsére.
Azért a Stubby az Stubby.
Íz visszaadásban Top 1.
Sajnos még a pulse v3 is nagyon csak alul marad.
Pulse V3 sose lesz felelős az íz visszaadásért.
Jó kis cucc, de a Stubby sokkal jobban teljesít nálam.
Pulse aio mini-re leszek nagyon kíváncsi.
Az a fontos, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő eszközt.
Ez pont így van morgen
Nem lehet odatenni egy pici vattadarabot?
Nem is gomdoltam volna, hogy ennyire komolyak és csapágyazottak a Stubby-k, de látom cserélve, felújítva lesz valóban minden prémium SKF Svéd alkatrészekkel.
Nem jön át a palack íze ?
Ízben nem rossz a Pulse RBA .. nyilván Stubby jobb , de nagyon finom lesz a Pulse is