Sziasztok! Elég sokáig gondolkoztam melyik Boro szettet vegyem meg. A két befutó Stubby és a Meson volt. Őszintén a Meson csak azért tetszett mert 21700-as akksival működik. Na ez az előny elillanni látszik mert Boganék kijöttek a Stubby 21-el ami ugye a nevéből is látszik szintén 21700-as! Szóval már csak várnom kell amíg bekerül a webáruházakba! Szép napot nektek!
A video szerint a webshop-okban 3nap múlva (17.én) elérhető lesz 165$-ért a fekete.
Nem néztem teljesen végig, csak megörültem a 21700-nak, nem mintha az asszony engedne bármi vásárlást… … egyenlöre…
én 2órája néztem…sosem láttam a “vépelő parasztot” eddig
Érdekes figura az tuti, de Vic és Mike mellett az ö videóit szoktam még megnézni. Nála megfordulnak igazi érdekességek is nem csak a tömegpiac termékei.
és szerencsére nem az alig érthető aussie bogan akcentusban szövegel
Dobj egy linket kérlek, hozzá még nem volt szerencsém azt hiszem!
Innen említi az elérhetőséget: https://youtu.be/5fwIGWrhRh4?t=1204
Vagy mire kértél linket?..mert ha a tájszólásra azt személyesen tapasztaltam odaát
A ‘bogan’ lefordítva: műveletlen, suttyó, udvariatlan, vidéki bunkó
Értelek már! Én még ezzel a kifejezéssel nem futottam össze, bár még csak 3 éve használom az angolt. Köszi a felvilágosítást!
Mentségemre legyen mondva ausztrál kifejezés mint a stubby!
Nekem csak stubby (375ml-es sör) tartóm van onnan Hidegen tartja a sört…amilyen forró az EUs klíma már itt is használom
Mindenféleképpen érdekes ezek a “boro-k” de őszintén még nem győztek annyira hogy kiadják érte egy Dna árát. Mindenesetre kíváncsi vagyok hova fejlődnek Lehet egy fél év múlva pod szintű népszerűségre tesznek szert, és nekem is lesz egy.
És még nem is ez az igazi kiadás
Hanem az RBAk amik ugye az RTA megfelelői ebben a “sportban” pl. :
A legnagyobb problémám hogy engem meg már ez meggyőzött:
Ráadásul ennek: Mutasd meg, mid van. 😊 3.0 - #3578 Janos_Groszeibl által
a tesója, már Ausztriában jár (Jövő héten a kezemben remélem), és nem is DNAt kap kap, hanem
Dicodes BF-60at mint Jánosé.
És akkor kezdődik igazán a Lego Vapereknek
Tisztelettel
Nekem egy Vape Snail és egy Jenna klón van hozzáNagyon finomak ezzel nincs gond…A gondom a kondez…
Az a kondenzfogó sem fogta meg amit vettél(tünk) ?
Hátha jön majd @gangsta_gergo és ajánl valami tutit ?
Tisztelettel
Nem mert azokhoz nem jó amit használok a gyári hídhoz jó de kevés igazából nem befolyásol semmit csak nem szép na…
Ha rendelsz még hozzá valamit majd szólj mert kéne egy párdarab tömités hátha kell majd…Még rendeltem egy két dolgot csak a tömítés kimaradt…
Ha ráér Márciusig természetesen előtte szólok
Tisztelettel
Köszi persze rá ér…
Ezeket hol vetted ?
Tisztelettel