Suicide Mods Stubby 21700 AIO

Kezdjük a legelején … két vape szerelmem van az egyik az Aio ami nekem a funkcionalitás és a kompaktság tökéletes találkozása . Egy zseb barát mégis egyénre szabható eszköz ami egy családot alkot és megadja a kompatibilitást a gyártók közt ..A másik szerelem lenni az RDA és Squonk mennyben köttetett örök házassága .. Íz és gőz mennyei kombinációja.. Ennek a két szerelmemnek ördögi találkozásának gondoltam első látásra a Stubby 21 Aio-t ..

Egy Aio kompaktsága és formavilága ötvözve egy méretes 8,5 ml kapacitással bíró RDTA-val és 21700 As akumlaátorral … Hmmm egyből tudtam , hogy ez lehet az a cucc ami kielégíti minden vágyam .. Pontosan tudtam egyszer biztos közünk lesz egymáshoz .. A beszerzés sajnos nem egyszerű, mert nem árulják minden webshopban és már nem tegnap jött ki a piacra .
Ami késik nem biztos ,hogy halott alapon végülis találtam egy Görögországi webáruházban … És innen kezdődik a beszámoló “szakmai” :joy: része ..

A webshop ahol rá találtam

Jelenleg még piros színben megtalálható az oldalon pár darab kedvezményes áron

Szállítási módnak választható DHL és UPS . Mivel az UPS-el a viszonyom nem túl fényes ezért evides volt , hogy a DHL fogja nekem szállítani … 4 nap alatt kézhez is vettem a drágaságot … Több mint korrekt.
Szállítási költség 13 euró

Unboxing:

Külön dobozban érkezik a mod és a tank ..

A mod dobozában csak a mod van + a drip tip + szabvány boro alá a betét +szokásos papírmunka.

A Tank doboz felszerelése több mint kielégítő..

•2 db air pin
•Mindenfelé pót gumi alkatrészek
•Szerszámok és pót csavarok
•2 db tartalék Sodrony
•pót gumi bizbasz töltő nyilas fedő kupak

Itt említeném meg ,hogy a tankhoz lehet kapni MTL kittet amivel elvileg gyönyörűen leszűkíthető a gőz és elérhető vele egy szűk finom MTL

Nézzünk meg a külcsínt egy teljesen letisztult doboz forma nem bonyolította túl a gyártó ,de szerintem a szépsége pont ebben rejlik az anyag használat kiváló .. full fém ház ..ami ráadásul kicsit sem ujjlenyomat mágnes .. 3 mágneses fed lap .. akumlátor, kijelző,tank …

Azt kell mondjam méreteiben abszolút meglepett abszolút kicsi .. alacsony nyilván kicsit tömzsi ,de pont bele passzol az ember tenyerébe .. a képeken igyekszem szemléltetni a többi Aiohoz képest a méreteit . …

Az akumlátor rögzítése csavaros ami szerintem jobban megóvja az akumlátorok borítását. Természetesen vettem hozzá passzoló akumlátor fóliát is :face_with_peeking_eye::rofl:

A drip tip egy tojás forma.. szerintem túl alacsony , de persze ez szubjektív.

A doboz tartalma egy adapter amivel a készülék kompatibilis minden létező boro tankkal . Hibátlan megoldás :heart:

Építsük meg.. még is csak ez a lényeg :joy:

Az építés pont olyan egyszerű,mint az összes többi boro-nál igaz a tankot szétszedni már nem ,ahhoz ,hogy rendesen elmossuk kell imbusz és lapos csavarhúzó is .

Mivel ez mégis csak egy RDTA ezért egy emberes DL colillal kínáltam meg ..3 mm mag 6 karika … Annyi információm volt a coilrol amit látok az üvegen..

sanszos amúgy , hogy ebbe is az Alien lesz a nyertes 2,5 maggal.. mint mindig :rofl:.. ,de abszolút el tudom képzelni egy RDL tekeréssel ami ezzel a tankkal bőven kihúzza a napot ..

Vattázást szintén nem kell túl bonyolítani ..

Szerintem a Boro egyik előnye ,hogy mint a faék olyan egyszerűen és gyorsan lehet vattázni … Tank szélénél levág kicsit megritkitjuk és lehet bele tömködni a vattaárokba a sodronyok tetejére.. Nekem sikerült túl vattázni és benyalni egy méretes dry hitet … Szóval inkább kell lazán vattázni és érdemes a sodronyokat megmozgatni ,hogy ne feszüljenek . Liquid rá … tartály feltölt és jöhet amire vártunk ..

Uhhh ,hát nem okozott csalódást .. RDA élmény egy Aio testben pont az és pont úgy vagy talán még jobban , mint ahogy elképzeltem.. Nálam nyert .. Karakteres recsegés , szaftos finom gőz .
Érzem azt a pattogást a számban,mint az RDA-nál :heart:

Összegzés:
Pro +
Minden is :joy:
Túlméretezett tank 8,5 ml
RDA egy Aio testében
21700l !
High end anyag minőség
Használható szabvány boro tankokkal
Kompakt zseb barát .
Szaftos finom gőz
Tekerős akumlátor rögzítés

Kontra -
Ezen a részen el kellett gondolkozni.. egyenlőre nem tudok bele kötni ..Talán a drip tip ..alacsony sztm és anyagában lehetne jobb ,mert sajnos könnyen melegszik …

Remélem sikerült át adnom , azt ,hogy mennyire meg vagyok elégedve a termékkel , és remélem az is át jön nektek , hogy egyből bele szerettem :heart:
Maximálisan csak ajánlani tudom bárkinek.:heart:

Végezetül ez az első ilyen hosszabb írásom és beszámolóm .. ezért biztos vannak benne formai és helyesírási hibák ezért elnézést kérek mindenkitől ..

Továbbra is Finom Gőzöket :heart: és kitartást a vape melett … Soha többet analóg :heart:

23 kedvelés

Láncslukkolással megbirkózik? …sodronynál egy gyakori negatívum

5 kedvelés

Gratulálok az AIO-hoz és a beszámolóhoz is! :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

8 kedvelés

Its Beautiful Reaction GIF

Köszönjük a beszámolót! :hugs:

6 kedvelés

2 napja van a kezembe folyamatosan .. nem éreztem ,hogy fogyna a nafta a slukkokból .. sztm a 4 Sodrony szépen teszi a dolgát … Nedves aminek nedvesnek kell legyen :rofl:

7 kedvelés

Nekem erről Fábry ugrott be „ kezeket a paplan fölé, éljenek a csajok”

7 kedvelés

Szép részletes írás, kiérződik belőle a kémia, ember, és gép között… :hugs:

7 kedvelés

Köszönjük a szuper beszámolót és gratula a vashoz!:+1:

6 kedvelés