Suicide Mods Stubby 21700 AIO

Nekem az jutott elsőnek eszembe, hogy fehér a háttérkép, fehér színhez mindhárom pixel szükséges (piros, kék, zöld) és kijelző bekapcsolása után nem egyidőben, egyszerre kapcsolnak be a pixelek. Kb amit Zoli is írt, képernyő frissítés lassúsága, végül is csak egy mod kijelzője, nem TV. Esetleg próbáltad olyan témával ahol egyszínű a háttér? Sima kék vagy hasonló, azzal is ezt csinálja?

Escribe szoftverben nem hiszem, hogy bármi is megoldaná ezt a problémát, de ha valaki mindenképp nyomkodni szeretné, akkor én inkább a Theme Designer-t javasolnám és a Fading részt.

Azt hiszem ezek az alapértelmezett értékek, bekapcsolás (fade-in) 1sec, kikapcsolás (fade-out) 2.98sec azaz elhomályosodik. Egyáltalán nem biztos hogy segít, de ki lehet próbálni hogy bekapcsolásnál (fade-in) 2sec-re (vagy 1.5s) veszed, azaz lassabban emelje a fényerőt.

3 kedvelés

Itt csak azt állítod be, hogy mennyi idő múlva kerüljön alvó módba, és milyen billentyűkombinációval oldod fel, hogy használni tudd. Továbbá a képernyő fényerejét és hogy C° vagy F° -be mutassa a hőmérsékletet.

4 kedvelés

Na ezt meg fogom próbálni! Köszike! :+1::wink:

4 kedvelés

Szia! Megpróbáltam. A fade-in time-ot átállítottam 2.98 s-ra, úgy mint ahogy a fade-out time van, valamint az idle time-ot is átírtam 1 s-ra. Ugyanúgy pixelvillanással indul, csak annyi, hogy lassabban világosodik a képernyő, azaz 2.98 mp alatt. A shop még nem válaszolt, a Suicide Mods support azt írta nem normális ez a jelenség, válaszoltam nekik, de arra még nem jött válasz.

7 kedvelés

Persze, hogy nem normalis

7 kedvelés

Szóval szerintük szuicid jelenség?:thinking::roll_eyes::joy:

6 kedvelés

Ma délután az Evolv support is válaszolt, és Jacob nagyon segítőkész, és próbál segíteni. Sajnos nem megy gyorsan, és most nem is vagyok otthon, hogy az általa javasoltakat kipróbáljam. Egyenlőre a probléma okozójának feltárásán dolgozunk! :wink:

9 kedvelés

Úgy látom senki mást nem zavart ez a jelenség csak engem. De talán lesz rá megoldás hamarosan. Itt olvasható Jacob levele az Evolv-tól:

“Szia Peter!

Még egyszer köszönöm a részletes utánajárást és az eszköz alapértelmezett beállításokkal történő tesztelését.

Ahogy korábban említettem, ugyanezt a viselkedést sikerült reprodukálnom a saját tesztkészülékemen. A problémát továbbítottuk a programozónknak felülvizsgálatra. Úgy tűnik, hogy azzal van összefüggésben, hogy a képernyő hogyan frissül, amikor az eszköz készenléti állapotból felébred, különösen grafikusan intenzívebb témák használatakor. A rövid pixelezés valószínűleg a háttérvilágítás túl korai bekapcsolódása vagy a képernyő inicializálása miatt van.

Mit tehetsz most:

Ha minimalizálni szeretnéd a hatást, egy egyszerűbb témára, például az eredeti Bogan Skull témára való váltás segíthet.

Ellenkező esetben biztonságosan folytathatod a jelenlegi beállítás használatát – az eszköz teljes mértékben működőképes marad.

Továbbra is vizsgáljuk ezt a problémát, és ha elérhetővé válik egy firmware-szintű vagy téma szintű megoldás, tudatom veled. Nem tudok konkrét időpontot vagy garanciát adni a javításra, de biztos lehetsz benne, hogy a viselkedést észleltük és felülvizsgálat alatt áll.

Még egyszer köszönöm a türelmedet és a segítségedet a dokumentálásban.

Köszönettel:

Jacob

Evolv, Inc.”

12 kedvelés

Köszönöm :heart: engem sem zavar ..lehet másik egyszerűbb téma ahogy javasolta megoldja .. .. a vételi szándékom továbbra is megmaradt ..

6 kedvelés

Bekapcsolom a stealth módot, aztán nem nézegetem a képernyőt! :rofl:

7 kedvelés

De ha nagyon zavar írj privát egy nagyon baráti számmal :joy::joy::joy::joy:

9 kedvelés

Már nem is zavar! Sőt, már nem is látom! Milyen hiba? Hát ilyet?! :rofl:

8 kedvelés

Talán már zavarna is ha nem ilyen lenne :grin: :smiling_face_with_horns:

7 kedvelés

Sőt, ma megérkeztek a Stubby Rdta-k, meg egy kis ajándék. :wink:

12 kedvelés

Stealth módban is hibás…bughalmaz kétpálcás…:roll_eyes::rofl::wink: