Most írok először a felületre, eddig el voltam az olvasással, ezért, ha valamit nem szabályszerűen csinálok, előre is elnézést kérek!
Egy olyan kérdéssel fordulnén a szlovákiai vape boltokban járatos tagokhoz, hogy Párkányban vagy Komárnoban melyik volt tart Steam Train lonfilleket? Kimondottan az Old Smokey érdekelne, mert egy ideje már nem találok sehol.
A másik téma pedig, hogy hol találhok megbízható embert mód javításra. Egy Lighrsaber X-ről lenne szó, ami valószínűleg a bele folyt liquidtől lett kontakthibás. És ez nagyságrendileg milyen költségvonzattal járna?
Előre is köszönöm a türelmet és a segítséget! Szép napot!
Szinte zéró esélye annak, hogy javítható…de ha mégis akkor sem érné meg a rászánt összeget…ptk oda-vissza + a kérdéses javíthatóság alkatrészigénye + munkadíj.
Szerintem tedd el emlékbe és válassz új mod-ot…jobban jársz
Ha annak a kit-ben lévő pod tanknak 510es csatlakozója van (bár kétlem ) akkor használható más mod-okon is
Amennyiben jól csalódok 3 torx/imbusz csavar fogja a tetejét.
Ha van szerszám hozzá, érdemes szétszedned, akkor nem kell küldözgetni ide-oda.
Javíts ki, ha tévednék a csavarokkal kapcsolatban.
Nem tévedsz! Már kiszedtem, kitisztítottam és csatlakozókat lenyomva kifújtam sürített levegővel. Egy ideig jó volt, aztán pár nap után megint jelentkezett a hiba, pedig akkor már nem a pod tartállyal hadználtam, hanem az 510-es adapterrel egy Nautilussal.
“Low battery” hibaüzenet ír ki. 18650-es akksival használom, átalakítóval. Arra is gondoltam, hogy maga az átalakító a hibás, de sajnos azt nem tudtam tesztelni, mert 21700-as akkum nincs. Ami most benne van, egy csoki LG tegnap lett feltöltve. Próbáltam másik akkuval is, hátha már lejárt “szavatosságú”, de a hibajelenség ugyanaz.
Azért megkérdezni nem árt, hogy mennyi 100ml 70%-os alkohol ára a patikában.
Csak nem olyan nagy pénz talán.
Habár utoljára a kazettás magnó lejátszó fejét tisztítottam vele.
(jó, mondjuk múlt héten)