Steam Train - Mod javítása

Üdvözlök mindenkit!

Most írok először a felületre, eddig el voltam az olvasással, ezért, ha valamit nem szabályszerűen csinálok, előre is elnézést kérek!

Egy olyan kérdéssel fordulnén a szlovákiai vape boltokban járatos tagokhoz, hogy Párkányban vagy Komárnoban melyik volt tart Steam Train lonfilleket? Kimondottan az Old Smokey érdekelne, mert egy ideje már nem találok sehol.

A másik téma pedig, hogy hol találhok megbízható embert mód javításra. Egy Lighrsaber X-ről lenne szó, ami valószínűleg a bele folyt liquidtől lett kontakthibás. És ez nagyságrendileg milyen költségvonzattal járna?

Előre is köszönöm a türelmet és a segítséget! Szép napot!

5 kedvelés

Szinte zéró esélye annak, hogy javítható…de ha mégis akkor sem érné meg a rászánt összeget…ptk oda-vissza + a kérdéses javíthatóság alkatrészigénye + munkadíj.
Szerintem tedd el emlékbe és válassz új mod-ot…jobban jársz

Ha annak a kit-ben lévő pod tanknak 510es csatlakozója van (bár kétlem :thinking:) akkor használható más mod-okon is

6 kedvelés

Amennyiben jól csalódok 3 torx/imbusz csavar fogja a tetejét.
Ha van szerszám hozzá, érdemes szétszedned, akkor nem kell küldözgetni ide-oda.
Javíts ki, ha tévednék a csavarokkal kapcsolatban.
:saluting_face:

6 kedvelés

Nem tévedsz! Már kiszedtem, kitisztítottam és csatlakozókat lenyomva kifújtam sürített levegővel. Egy ideig jó volt, aztán pár nap után megint jelentkezett a hiba, pedig akkor már nem a pod tartállyal hadználtam, hanem az 510-es adapterrel egy Nautilussal.

5 kedvelés

Nekem a mód fontosabb lett volna, mint a podfej…

Tankom is van bőven, módom is, de ez volt eddig a legfelhasználóbarátabb számomra.

Köszönöm a tanácsot!

4 kedvelés

Mivel már sokadikra írod, hogy “mód” gondoltam szóváteszem mert bántja a szemem. Nos, azt mod-nak nevezik​:index_pointing_up:
Délelőtt már a témád címét is kijavítottam :blush:

3 kedvelés

Szerintem csak a beépített helyesírás ellenőrzés miatt. Nekem is sokszor mást ír a telefonom, mint amit szeretnék. :rofl: De lehet, hogy tévedek. :roll_eyes:

1 kedvelés

Mondjuk így tényleg a Mod javítása volt mikor a címet átírtam :smiling_face_with_horns: :grin:

3 kedvelés

OK!
Feltenném a kérdést: Milyen hiba jelentkezik?
Nem izzít, elállítódik az ellenállás, watt, stb.
:saluting_face:

5 kedvelés

Depes Mód :hugs: tényleg vacak ez a ótókorrekt

2 kedvelés

Sajnálom, figyelmetlen voltam. Működött a helyesírás-kötekedő funkció…

Köszönöm!

5 kedvelés

“Low battery” hibaüzenet ír ki. 18650-es akksival használom, átalakítóval. Arra is gondoltam, hogy maga az átalakító a hibás, de sajnos azt nem tudtam tesztelni, mert 21700-as akkum nincs. Ami most benne van, egy csoki LG tegnap lett feltöltve. Próbáltam másik akkuval is, hátha már lejárt “szavatosságú”, de a hibajelenség ugyanaz.

5 kedvelés

Picit megcsiszolóvásznaznám az átalakító érintkezőjét első körben.
:wink:
Flex Anglegrinder GIF by FLEX-tools

5 kedvelés

Plusz alkoholba mártott fültisztítóval az összes érintkező felületet áttakarítani + - pólusokat egyaránt, ahol az akkumulátorral érintkezik.

6 kedvelés

Ismerek olyan gőzölőt, hogy nála elegendő lenne a lehelet.

5 kedvelés

Köszönöm! Kipróbálom

7 kedvelés

Nem vagyok nagy alkoholista, de próbalok majd szerezni egy kis szeszt. Köszi a tippet, erre még nem gondoltam!

6 kedvelés

Szia Zoltán!
Írnám,hogy gyógyszertárból,de ott arany áron adják.
Legutóbb a Floravita oldalról rendeltem az alkoholt is.

8 kedvelés

Azért megkérdezni nem árt, hogy mennyi 100ml 70%-os alkohol ára a patikában.
Csak nem olyan nagy pénz talán. :thinking:
Habár utoljára a kazettás magnó lejátszó fejét tisztítottam vele. :grimacing:
(jó, mondjuk múlt héten)
:grin: :saluting_face:
M Night Shyamalan Radio GIF by Apple TV+

7 kedvelés