Adott egy Thelema Quest Pink Survivor.
Elvileg minden TQ-nél elöjön előbb-utóbb ez a hiba.
A tűzgomb mögött található gumibomb folyamatosan súrolja a képernyő szalagkábelét, tehát folyamatosan roncsolja az érintkezését, ezáltal ilyen és hasonló anomáliák lesznek a képernyővel:
Vaporism-ről lett rendelve kb 4 hónapja, írtam nekik a hibával kapcsolatban, visszaküldtem nekik, majd egy hónap után visszakaptuk egy papírral amin az állt: “A modot megtisztítottuk a liquidtől, több napi tesztelés után sem jött vissza a hiba.”
A liquidbeázást 100% kamunak tartom sajnos mivel egy óra használat után visszatért a képen látható hiba és egy csepp liquid nem folyt ki a tankból.
Sőt Redditen olvastam több embertől is, hogy a Lost Vape nem tud mit kezdeni a moddal, nem veszik vissza, (mivel tudják hogy mindegyiknél elő fog jönni ez a hiba, nem vehetik vissza mert az hatalmas érvágás lenne nekik) így csak csendben meglapulnak és adnak egy 35%os kupont amiből vehetsz egy másik terméket tőlük.
Szóval a fő kérdésem az lenne, hogy létezik-e olyan megbízható szakember, aki tudna valamit kezdeni vele?
Találtam egy rovid felgyorsitott videot egy azsiai emberke hablatyol benne, de még ha érteném is akkor sincsenek meg a kellő szerszámaim a mókoláshoz, és amúgy sem mutatott meg mindent belőle, csak a LED panelt cserélte ki, de nekem az kéne hogy a tűzgomb alatti gumigomb részének az alját tudjam megvágni, de az így látatlanban egyáltalán nem fog menni, szóval meg vagyunk lőve…
Attól még nem fogom feladni ez nem egy 2ezer forintos porlasztó hogy csak úgy veszek másikat.
Ami sérült meg lehet javítani, nem fogom megvárni amíg megszűnik a képernyő létezni
Lehet, de az még mondig nem oldja meg a hibát, ugyanúgy tönkremegy pár hónap alatt ha a gumigomb széléből nem vágunk le egy kis részt ami pont érintkezik a szalagkábellel.
És mivel nem vagyok elektronikai szakértő sőt még szerszámaim sincsenek hozzá így nem tudok belekezdeni se
Na ezaz hogy írtam nekik amikor újra előjött a hiba de már nem reagálnak rá, ez is eléggé furcsa és azt feltételezteti velem hogy ez egy ilyen hibás konstrukció amivel a Vaporism nem tud mit kezdeni…
Az a fura, hogy neked ehhez mi közöd? Te náluk vetted, a többit bokszolják le ők. Persze minden bolt addig jó csak, amig be nem üt a szar, utána meg mindegyik lapít…