szerintem majdnem egyforma lehet a szállítás itt ugyan annyi időnek kell lennie kb.
Igazad lehet. Sajnos a hajó után gondolom autóval (postakocsira gondolok) hozzák tovább ami szintén bajos, tehát nem garantált, hogy egyik gyorsabb lenne a másiknál.
igazad van ígyis úgyis kell várni rá ugye tökmindegy melyik taktárról jönne
Szerintem Hongkong a lassabb, vagyis én mindig Shenzenből rendeltem, mert az alap raktár. Ja és Hongkong is lassú, egyébként. Vagyis Shenzen, mind1, mindegyik lassú, csak az egyik lassúbb.
What about GDPR??
Fuk GDPR
Egyébként meg saját adat, ha akarom kiplakátolom vele a netet. Itt már úgyis minden user tudja az adataimat, mert vagy vettem tőlük valamit, vagy ők vettek tőlem…
Hidd el a botok imádják Írországban kb fel éve orosz hackerek feltörték a helyi TB bázisát .Itt szó szerint mindenki napi 5-10 hívást kapott különböző kamu számokról .Már kezd lecsengeni a dolog ,kb heti max kettőt kapok
Szia. Eddig nekem csak egy rendelésem jött hongkong-bol, csak ott volt készleten. 2-3 nappal volt hosszabb a szállítás mint szencsenbol.
Csak nem swag lesz?
arra gondoltam igen
sziasztok,mostanában rendeltem már innen valaki a sourcemore ról vám volt vagy nem?Érdeklődöm csak
Szia! Nyugodtan érdeklődhetsz, nincs vám.
köszikemeg nyugodtam
akciósra nem volt jó a kupon nekem nem adta meg hiába írtam be.De occso volt a mod
Tegnap én is rákiváncsiskodtam, de az én felkészülstségi szintemtem sem felet meg a kritériumoknak.
igaz csak az elejét néztem megmeg mondom őszísztén
na nem baj ígyis akcios volt a pico
gyors ez a sourcmore okt 1 rendeltem már itt jár de remélem nem lesz vám ebből ennyit látok még csak a rendelésből
Nem valószínű hogy lesz vám, a kiindulási ország Hollandia
Ne legyen igazam és nem akarlak elkeseriteni, de nálam a nyomkövetésnel ez a lépés meg Kínában történik. Egy még úton lévő csomagomnal ez után indult el csak a hollandok felé.