Sourcemore.com - E-cigarette, Electronic Cigarette Online

Kikéve, ha a Bposton keresztül jön :sweat_smile: Most miattuk plusz 9 napot kellett várnom a standardhez képest :smiling_face_with_tear:

Én kétszer rendeltem a sourcemore-ról, egyik 17, másik 22 nap alatt érkezett meg.
Ahogy már többen is írták, nincs semmi rejtett költség, benne van a shippinges árban.

Viszont a healthcabin tényleg ütősebb. Ugyan folyamat vesznek el a checkin-el gyűjtött reward pontok, de több gyűlik, mint amennyi elveszik.
Vagy 3 hónapon át checkin-eltem, a rendelési érték felére be lehet váltani.
Jelenleg egy Pulse V3 van úton tőlük, meg pár apróság (pót squonk palackok, driptip, vatta, huzal). Sajnos a tank amit kinéztem hozzá elfogyott, így azt máshonnan kell beszereznem.
Na de lényeg a lényeg, az eleve baromi olcsó és akciós termékek árát lefelezheted a checkin pontokkal.

Konkrétan a 86$ rendelésre jött a 19$ shipping, mínusz kupon, mínusz checkin pontok, és 57$ a végeredmény.
Ez pl eleve kevesebb, mint máshol csak a mod.

3 kedvelés

Szóval 3hónapig minden nap beléptél, aztán a végén pluszban szállítást fizetsz máshol mert HCn közben felvásárolták a lényeget :thinking: Értem, hogy még pár dollárral így is olcsóbb a végösszeg, de ennyiért 3hónapig kattintgatni nekem biztos nem éri meg.
SM-re 10napig beléptem én is pontokért decemberben, használtam is vásárláshoz…de kb ez nálam a max amennyi figyelmet ilyenre szánok ennyi pluszért.

Nekem nem fáradtság, telefonon kb 5 mp a művelet. Úgyis folyton matatom.
Nem tudtam még előre, mit is szeretnék venni. Nem azért fogyott el, mert vártam a pontokra, hanem mert későn találtam ki, mit akarok. Ez van :smiley:

Maradok a Sourcemore-nál, de ezt a checkint megcsinálgatom, úgyis 8 órában gép előtt ülök kb minden nap, úgyhogy ráérek. Ha meg kigyűlik valami jóságra, akkor már költöm is el :smiley: Köszi a tippet :grin:

3 kedvelés

Az érdekelne azért hogy mennyi idő ameddig jóváírják a pontokat :rofl: kb 5 napja semmi nem történik csak a regisztrációs pontot kaptam meg.. pedig véleményeket is írtam.. beléptem.. :rofl::rofl:

https://www.healthcabin.net/index.php?main_page=account_checkin_center

Itt minden nap “becsekkolsz”? Másként nem kapsz napi pontokat.

Továbbá egy kiegészítés HC-val kapcsolatban. Bevezették, hogy minden hónap végén a felhalmozott pontok 10%-a levonásra kerül. Eddig is írták az oldalon, hogy ez megtörténik csak a gyakorlat nem ezt mutatta :smiley:

3 kedvelés

Elvileg a vásárlás után járó pontokat azonnal jóvá írják:Sourcemore-ra értem:

1 kedvelés

Jah , itt nyomni kell a naptárat :joy: akkor ez volt a baj.

Na akkor játszol vele mint a tamagucsim régen :sweat_smile: ha kijön valami jó deal rendelek vmit amire nincs szükségem de tetszik és legyen :joy:

Köszi.

Ott meg is kaptam.

Várom hogy repüljön hozzám a csomag. :see_no_evil_monkey:

Továbbá ha esetleg azt látod, hogy egy-egy termék csak pre-orderben van érdemes rájuk írni itt mikor lesz elérhető https://www.healthcabin.net/helpdesk/

Ha pozítv a válasz, hogy rövid időn belül érkezik akkor érdemes a raktáron lévő termékekkel együtt megrendelni a pre-orderes terméket is.

3 kedvelés

Egy ilyet kinéztem, erre lehet gyűjtögetek pontokat :thinking::rofl::rofl:

Erre úgy látom nincs lehetőség, hogy beszerezzék :smiley:

Hát persze.. szokásos formám. Ami tetszik nincs sehol :laughing:

Ez a másik de erről még olvasok mert van aki szerint folyik van aki szerint nem…

Szia. Classic mtl rta nekem van, használtan vettem és nem folyik.Nehezen fogsz találni ha egyáltalán…

Fáy András üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> ezt írta (időpont: 2024. febr. 5., H 9:53):

1 kedvelés

Igen, most azt látom már ez sincs sehol. :smiley:

Lassan bármit nézek nem kapni..

A kaphatókból kell választani és rögtön lecsapni rá. Megy a pontgyűjtés “mindenhol”, veszik a népek a portékát ha kell ha nem…ezúton gratulálok a marketingeseknek. :+1:

1 kedvelés

High Five Boom GIF by TipsyElves.com

4 kedvelés

Igen, nagyon jó marketingfogás csak a készlet nincs kidolgozva rá. Mondjuk kuponokkal a 30 dodos kazánt én is venném 5-6 dodoért. :joy:

Mondjuk jelenleg úgy nézem az mtl rta vonalat hogy még most érkezik az Alberich 2, ami lehet teljesen elveszi a kedvem tőle. :joy:

Ha igazán jó kis tankot szeretnél az alin keress rá az Advken Manta mtl rta-ra.Ez inkább RDL, nekem három van belőle, különböző színben, hét éve 99%-ban ezeket használom. Pedig van legalább 15 tankom.6.5k ennyiért láttam. Én 17-ért vettem anno darabját.

1 kedvelés