100 fokon forr a víz, a PG/VG már 100 fok alatt is párolog. A keverők is 45 fokon melegitenek, annyi elég lenne.
Hát, ha az ízlik neki.
Szerintem is bőven nekem a keverö 25fokon kever…már egy éve nem használtam mióta valahol olvastam,hogy forog a föld
Én mondtam van rottteeennnfittyyyenfuuttyom azt meg én nem birom elszívni ,olyan semmilyen
Szép hely Rotterdam és ízre se volt kuka de mondjuk azóta se vettem újra…
Én csak azt nem értem,hogy miért várunk csodákat egy ezer forintos aromától.Nem akarok sznobnak tűnni,
mert az olcsók közt is vannak finomak,és a drágák közt is szarok,de ez olyan,mint ha egy 5000 Forintos klón tanktól elvárnánk,hogy olyan legyen mint az eredeti.
Valaki írta itt pontosan nem emlékszem talán @Viktor_Hajdu a fillér ba@ás a vaper halála…
Én nem is tudom, láttam-e valaha 1k-s aromát, ja igen, a heisenberg olyan 1.5k volt annó.
Meg úgy kb mindené…
Ez pölö 800,de rendesen finom kis tejes kv.
https://gandalfliquid.hu/solub-cafe-frappe-glace-jegeskave-izu-aroma-10ml
Saját Solub gondolatom: vettem próbára kb. 12 félét. Fele egész szívható. Fele felejtős, vag meghökkentően rossz, testidegen, itt-ott kromoszóma-gyilkos.
Ezzel lezártam a márkával való viszonyom.
Mégse bánom, mert nem volt drága, illetve kaptam jó ízt, ami viszont folyamatosan fogyós.
Szóval nem mind rossz, de a kísérletekből épp elég volt idénre.
INAWERA: az a citromos sütijük továbbra is brutál jó. Annyira, hogy érik az újabb 120 ml. Illetve a gyümölcseik jó része finom. Dohányízt tőlük sem erőltetem…
Meg leptek egy ilyen solub 5 db-os zsákba macskával szerinted sós karamel kia fene … Kávés 2 felé azzal üzemelnek de nem gyere be ha olyan ízű a szám egész nap . Citromos te meg csak csak de sárga dinnye hu kilehet vele kergetni a világból
Több napos macska egy zsákban…hááát…
Nekem a zsákbamacska szó sose hangzott jól
Valaki mondjon már nekem egy jó puncsos aromát mert földhöz vágom a fogót
Puncs
Dr 5ker vgben keverve?
Összepancsolsz minden szívhatatlan szart,aztán meg is vagy
Fogós kérdés lett
Azt nem tudom,hogy milyen:
https://vape42.hu/termek/bj_lucky_punsch.html